Waarde

Hoeveel gaat dit allemaal kosten?

Het goede nieuws is dat alle extra eigenschappen van de Quingo, inclusief de Quintell-technologie, de aan te passen zithouding, de veiligheidsvoorzieningen en de volledige garantie van 3 jaar (1 jaar op de Compact) u niet meer kosten dan een standaard scootmobiel.* Bel voor een gespecificeerde prijsopgave.

Persoonsgebonden Budget (PGB)

Indien u in aanmerking komt voor een vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) beschikbaar gesteld Persoonsgebonden Budget (PGB) kunt u deze gelden aanwenden voor een Quingo.

Mocht u een Quingo willen via uw gemeente, neem dan contact op met ons via (0800 2020) en wij zorgen voor een PGB-adviseur die voor u de aanvraag kan indienen bij uw gemeente.

Gratis thuisbezorgd en 5dewiel-instructies

Binnen Nederland wordt uw Quingo altijd geleverd door een erkend 5dewiel technicus.

Bij aflevering stelt de technicus vast wat uw eisen zijn en zorgt er dan voor dat uw voertuig helemaal goed wordt afgesteld. U ontvangt tevens complete 5dewiel-gecertificeerde instructies zodat u volledig vertrouwd raakt met de bediening van uw scootmobiel.

Geen kopzorgen

Als extra mogelijkheid kunt u bij de aanschaf van uw Quingo kiezen voor een pakket dat kopzorgen voorkomt. U kunt door heel Nederland gebruik maken van de 24-uurs hulpverleningsservice. Vraag naar de voorwaarden.

Meer informatie Gratis Brochure Proefrit aan huis

Bel nu het gratis telefoonnummer 0800-2020 voor een vrijblijvende proefrit en demonstratie bij u thuis.