Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Gebruikte scootmobiel

Geregeld goede gebruikte scootmobiel modellen

Valt een nieuwe Quingo scootmobiel net buiten uw budget, dan kunnen wij u ook van dienst zijn met een betrouwbare gebruikte scootmobiel. Er wordt ons vaak gevraagd of wij een aanbod van gebruikte scootmobielen op voorraad houden. Een voorraad is misschien net iets te veel gezegd, maar door inruil krijgen wij geregeld goede gebruikte scootmobiel modellen binnen.

Vraag het ons klanten contact centrum

Welk type gebruikte scootmobiel er bij ons binnenkomt en op welk moment, valt vooraf moeilijk te voorspellen. Dit hangt af van wat een nieuwe klant ons aanbiedt, op het moment dat deze tot de aanschaf van een nieuwe Quingo overgaat. Iedereen die interesse heeft in een gebruikte scootmobiel, raden wij altijd aan om even contact op te nemen met ons klanten contact centrum. Uw verzoek wordt door onze klantenmedewerker geregistreerd en u ontvangt direct bericht als er een gebruikte scootmobiel binnenkomt die aan uw wensen voldoet.

Iets ouder scootmobiel model, maar veel voordeliger

Bij een gebruikte scootmobiel kiest u voor een iets ouder model, maar de aanschaf is veel voordeliger. Het is beslist een goede keus als u zich graag tegen geringe kosten verplaatst met een scootmobiel van hoge kwaliteit. Eigenlijk kunt u dit het beste vergelijken met de automarkt, waar ook een groot deel van de kopers geen nieuwe maar een tweedehands auto bezit.

Gebruikte Quingo scootmobiel kan nog lang mee

Vaak krijgen wij van onze vaste klanten bij inruil een gebruikte Quingo scootmobiel terug. Die gebruikte scootmobiel is weliswaar van een wat eerder model, maar biedt wel de bekende technologische voordelen. Meestal is er nog maar weinig aan de gebruikte Quingo scootmobiel versleten, dankzij het gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit. Toch wordt elke gebruikte scootmobiel door onze gecertificeerde monteurs zorgvuldig nagelopen en zo nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Ook op een deugdelijke actieradius wordt door hen gelet, want elke gebruikte scootmobiel die u bij Quingo koopt heeft betrouwbare accu’s aan boord.

Service, onderhoud en reparatie van hoog niveau

Of u nu bij ons een gebruikte scootmobiel van het merk Quingo koopt of van een ander merk, de service voordelen die wij onze klanten bieden krijgt u altijd mee. Dit betekent, dat u elk moment contact kunt opnemen met ons klanten contact centrum en hier met vragen terecht kunt over uw gebruikte scootmobiel. Is er onderhoud nodig of misschien een reparatie? Geen probleem, onze scootmobiel monteur komt op afspraak bij u langs en zorgt dat u binnen de kortste keren met uw gebruikte scootmobiel weer de weg op kunt. Ook vragen rond de deelname aan het verkeer kunnen onze medewerkers van het klanten contact centrum zorgvuldig beantwoorden. Want of u nu een nieuwe Quingo of een gebruikte scootmobiel bij ons koopt, als klant ontvangt u altijd gratis het scootmobiel verkeersregels boekje t.w.v. € 9,95.

De stabiliteit van een gebruikte Quingo

Door onze specialisatie in Quingo scootmobielen, weten wij dat u met een gebruikte Quingo verreweg het beste af zult zijn. Het is de enige gebruikte scootmobiel op 5 wielen en alleen een Quingo beschikt over de meest geavanceerde stabiliteitstechnologie. Heeft u zich al in deze Quingo techniek verdiept? Dan weet u dat omvallen met de scootmobiel iets is, dat bij Quingo tot het verleden behoort. Kiest u voor een gebruikte scootmobiel, dan is het goed om zich te realiseren dat het risico van omvallen groter is bij een scootmobiel op 3 wielen. Een dergelijk model ontbeert immers de stabiliserende Quintell techniek waarop we bij Quingo zo trots zijn.

Zitcomfort en draaicirkel minder aantrekkelijk op 4 wielen

Een vergelijkbare opmerking is op zijn plaats waar het een gebruikte scootmobiel op 4 wielen betreft. Met de stabiliteit zit het bij een 4-wieler meestal wel goed, maar niet met zijn wendbaarheid in bochten. De draaicirkel die een gebruikte scootmobiel op 4 wielen heeft, is al gauw zo’n 25 centimeter groter dan die van een Quingo scootmobiel. Vooral in krappe winkelpaden, op de markt, bij de kapper of op visite bij iemand, werkt dit soms belemmerend. Misschien loopt u in de bochten vast en moet u om hulp vragen. Bij de aanschaf van een gebruikte scootmobiel dient u zich ook af te vragen hoeveel tijd u op de scootmobiel denkt door te brengen. Van de 4-wielige scootmobiel is bekend, dat hij niet bepaald uitblinkt in ontspannen zitcomfort. Dit komt door de aanwezigheid van hoge wielen links- en rechtsvoor. Dit gaat ten koste van de ruimte voor de voeten. Gaat u de gebruikte scootmobiel veelvuldig dagelijks gebruiken, dan brengt u de ritten op een gebruikte Quingo met 5 wielen langer in een ontspannen houding door.

Waarop letten bij aanschaf van een gebruikte scootmobiel?

Een gebruikte scootmobiel is een uitkomst voor wie voordelig op een betrouwbare scootmobiel wil rijden. U kiest voor een iets ouder model, maar beschikt voor een lage prijs over een hoge mate van comfort. Om goed onderbouwd uw keuze te maken, is het zinvol om op papier te zetten hoe u precies uw gebruikte scootmobiel benutten wilt. Dagelijks gebruik stelt hoge eisen aan het comfort. Oneffen paden, stoepranden en hobbelige wegen vereisen een hoge stabiliteit. Is regelmatig gebruik op de korte afstand gewenst, of trekt u er geregeld verder op uit. In het laatste geval is het erg belangrijk dat uw gebruikte scootmobiel over een ruime actieradius beschikt.

Laat u adviseren door ons klantenteam

Natuurlijk hoeft u niet alles zelf te verzinnen. Bij het klanten contact centrum denken onze medewerkers graag met u mee. Zij voorzien u van tips en aandachtspunten en kunnen samen met u bepalen welk type gebruikte scootmobiel het meest aangewezen is. Vanzelfsprekend wordt u direct gebeld als het door u gewenste type bij ons binnenkomt. Uiteraard verplicht u dit tot niets. Want ook bij een gebruikte scootmobiel wordt u eerst geheel vrijblijvend in de gelegenheid gesteld om een proefrit in uw eigen omgeving te maken.

Nieuwsgierig geworden? Bel vandaag nog gratis ons klanten contact centrum en informeer naar de mogelijkheden. Onze medewerkers staan u graag vakkundig te woord!