Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Inklapbare rolstoel van Quingo neemt u overal mee naar toe!

Gaat u er graag op uit, maar lukt het u niet meer om lange einden te wandelen, dan is een inklapbare rolstoel ideaal voor u. U klapt de rolstoel gemakkelijk in en legt deze achterin de auto. Op de plaats van bestemming haalt u de inklapbare rolstoel weer uit de auto.

Perfect rijgedrag en stabiliteit ook bij een inklapbare rolstoel

Inklapbare RolstoelUw inklapbare rolstoel is gemakkelijk in te klappen en mee te nemen. Dat is natuurlijk niet ten koste gegaan van het rijgedrag van uw rolstoel. U profiteert nog steeds van de extreme stabiliteit van het vijfde wiel voorop uw inklapbare rolstoel.

Koop uw inklapbare rolstoel bij Quingo

Quingo is de specialist in scootmobielen en biedt met de Quingo-air een uitstekende inklapbare rolstoel. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van uw keuze. En uiteraard staan wij ook voor u klaar nadat u de rolstoel heeft aangeschaft.

Maak een proefrit op onze inklapbare rolstoel en overtuig uzelf

De beste manier om te ondervinden hoe ideaal onze inklapbare rolstoel is, is door dit zelf te ontdekken. Maak direct een afspraak, en onze adviseurs komen graag bij u langs om u te laten ervaren wat onze inklapbare rolstoel voor u kan betekenen.

Wenst u meer informatie?

Hebt u vragen of wilt u gewoon weten of deze inklapbare rolstoel ook voor u een ideaal vervoersmiddel is? Wij kunnen u daar alle informatie over geven. U kunt hiervoor vrijblijvendcontact met ons opnemen.

Gewoon eventjes DOEN!