Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Als u de beschikking heeft over een lichtgewicht opvouwbare scootmobiel, dan kunt u werkelijk overal mobiel zijn waar u maar wilt. Ook als u behoort tot de groep mensen met een mobiliteitsbeperking. De scootmobiel kan dan gemakkelijk mee in de auto als u een dagje weg wilt: op familiebezoek of voor een wandeling op de boulevard in Scheveningen bijvoorbeeld. Met een lichtgewicht opvouwbare scootmobiel kunt u met de kinderen en kleinkinderen mee een dagje naar de dierentuin en natuurlijk ook voor minder plezierige uitstapjes zoals een bezoekje aan het ziekenhuis. De opvouwbare lichtgewicht scootmobiel is hierbij een grote uitkomst. Bij scootmobielspecialist Quingo kunt u terecht voor twee modellen lichtgewicht opvouwbare scootmobiel. Kies uit de Quingo Air en de Quingo Flyte die elk hun eigen voordelen en mogelijkheden bieden.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

Quingo Flyte

De Quingo Flyte is een geweldige scootmobiel die geheel opvouwbaar is. Daarbij hoeft er helemaal niets te worden gedemonteerd en u hoeft de Quingo Flyte ook niet te tillen als u deze in de auto wilt meenemen. De Quingo Flyte is gemaakt volgens een geheel nieuw concept waarbij de scootmobiel in opgevouwen toestand geheel zelfstandig in de auto kan worden gezet met behulp van het zogenaamde Flyte Station. Het Flyte Station wordt met zuignappen in de auto bevestigd en past in elke auto. Met behulp van dit unieke systeem kunt u de opgevouwen scootmobiel zelfstandig de auto inrijden. De Quingo Flyte heeft niet voor niets het predicaat scootmobiel van het jaar 2015 gekregen. In rijklare toestand biedt de Quingo Flyte alle comfort die een niet opvouwbare scootmobiel te bieden heeft: stevigheid en comfort en natuurlijk uiterste mobiliteit en veiligheid zoals u gewend bent van de scootmobielen van Quingo.

Quingo air

De Quingo Air is weliswaar geen opvouwbare scootmobiel maar deze scootmobiel kan wel heel eenvoudig worden gedemonteerd. De term lichtgewicht opvouwbare scootmobiel is dus zeer zeker wel van toepassing op de Quingo Air. Het demonteren van deze scootmobiel is namelijk bijzonder makkelijk en u hoeft met de losse onderdelen niet zwaar te tillen want ze zijn bijzonder licht van gewicht. U legt de verschillende onderdelen eenvoudig in de auto en bij aankomst is de scootmobiel ook op bijzonder eenvoudige wijze weer in elkaar te zetten.

Meer informatie over de Quingo Flyte en Quingo Air

De Quingo Air is een ideale scootmobiel voor gebruik binnen en een kleine ruimtes maar ook om mee te nemen in de auto en om boodschappen mee te doen in de buurt. De Quingo Air beschikt standaard over een actieradius van 14 km maar dit kan eenvoudig worden verdubbeld door een extra accu aan te sluiten. The Quingo Air is een hele fijne scootmobiel om mee te rijden en zowel de voetruimte als de beterende en zithoogte zijn instelbaar.

De maximale afstand die u kunt afleggen met de Quingo Flyte is 37 km. U kunt ook deze afstand vergroten door een extra accu te plaatsen en in dat geval kunt u ongeveer 54 kilometer afleggen met de Quingo Flyte. Dit is natuurlijk een bijzonder prettige afstand voor een lichtgewicht opvouwbare scootmobiel die toch alle stevigheid biedt om deel te nemen aan het verkeer.

De scootmobielen van Quingo

Bij Quingo kunt u terecht voor verschillende modellen scootmobielen en naast de lichtgewicht opvouwbare scootmobielen vindt u onder meer de Quingo Classic en de Quingo Plus maar ook de Quingo Toura 2 die geschikt is voor het afleggen van grotere afstanden, en de Quingo Vitess voor ultiem rijgenot en vele extra’s. Alle scootmobielen van Quingo zijn voorzien van 5 wielen en dat betekent meer rijcomfort en meer veiligheid op de weg. Met 5 wielen behoort omvallen tot het verleden en een 5-wiel scootmobiel rijdt aanzienlijk plezieriger dan een 3-wiel of 4 -wiel scootmobiel.

Heeft u met de Quingo Flyte of Quingo Air2 een uiterst comfortabele lichtgewicht opvouwbare scootmobiel, met de Quingo Classic heeft u een scootmobiel die ideaal is om mee in de stad te rijden en die ook nog eens uiterst betaalbaar is. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die heeft als u overweegt een scootmobiel van Quingo aan te schaffen, vraag dan de gratis brochure inclusief dvd aan.

Uitgebreide service bij Quingo

Quingo biedt haar klanten een uitgebreide service op alle gebieden als het gaat om scootmobiel rijden. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een geschikte scootmobiel een u kunt bij ons ook een scootmobiel huren. Zo kunt u bijvoorbeeld een lichtgewicht scootmobiel huren die opvouwbaar is als u af en toe een dagje op stap wilt maar thuis over een zwaardere scootmobiel wilt kunnen beschikken. Wij komen bij u thuis om u te informeren en adviseren maar ook om de scootmobiel te repareren mocht deze stuk gaan.

Het is bij Quingo mogelijk een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten zodat u altijd over een goed geoliede scootmobiel beschikt die ook nog eens een jaarlijkse onderhoudsbeurt krijgt. Mocht er iets mankeren aan de scootmobiel dan zijn wij doorgaans binnen twee dagen bij u thuis om de scootmobiel te repareren.

Uiteraard Is het ook mogelijk dat de scootmobiel stuk gaat als u op pad bent en in dat geval kunt u een beroep doen op de pechhulp van de ANWB. Sluit hier voor eenvoudige ANWB-pechhulp abonnement af speciaal voor scootmobielen en u bent 24 uur per da,g 7 dagen per week verzekerd van pechhulp ter plekke, waar in Nederland u ook bent.

Verzekeren en accessoires voor de scootmobiel

Als scootmobiel eigenaar bent u verplicht de scootmobiel WA te verzekeren. Als u een WA-verzekering heeft voor de scootmobiel, dan bent u er zeker van dat eventuele schade die u toe brengt aan derden wordt verzekerd vanuit deze scootmobiel verzekering. Quingo adviseert u graag bij vragen betreffende de verzekering van uw lichtgewicht opvouwbare scootmobiel of andere scootmobiel.

Voor extra veilig en comfortabel op pad gaan vindt u bij Quingo een uitgebreid assortiment accessoires. Denk aan comfortabele stoelhoezen die zelfs in een verwarmbare versie verkrijgbaar zijn en allerlei soorten regenkleding zoals regenpakken en regen capes. U kunt met behulp van dit soort extra comfortabele spullen altijd op pad met de scootmobiel ook als het eens een wat minder mooie dag is. Fluorescerende hesjes, extra mandjes voor op de scootmobiel, een zuurstoffleshouder of een houder voor de rollator vindt u ook in het assortiment van Quingo.

Wilt u een lichtgewicht opvouwbare scootmobiel kopen? Of wilt u meer informatie m.b.t. andere modellen scootmobielen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verzekeren, de aanschaf van accessoires of heeft u andere vragen bel dan gerust met de klantenservice van Quingo. Wij staan graag voor u klaar.