Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Molenaar scootmobielen

Diverse online scootmobiel leveranciers

Online komt u steeds meer leveranciers van scootmobielen tegen. Bekende namen zijn Mango Mobility, Molenaar scootmobielen of het Scootmobielhuis. Deze aanbieders benaderen met 3-wielers en 4-wielers van diverse scootmobiel merken de markt. Tussen hen en ons bedrijf Quingo scootmobielen bestaat echter een wereld van verschil. Wij leggen u dit graag even uit.

Een echte merkdealer

In tegenstelling tot bedrijven als Molenaar scootmobielen, Scootmobiel-comfortabel of Scootmobielhuis is Quingo gespecialiseerd in één merk. Quingo is dus een echte A-merkdealer, waar andere leveranciers meer fungeren als doorgeefluik. Dit maakt de andere scootmobiel dealers minder gespecialiseerd en bovendien kunt u niet altijd rekenen op dezelfde service.

Alleen een Quingo staat op 5 wielen

Veiligheid, wendbaarheid en comfort staan bij Quingo hoog in het vaandel. Quingo heeft hiermee een grote voorsprong en wil die graag behouden. Kiest u een scootmobiel via de gemeente, dan ziet u dit niet. Vanwege scherpe kostenbesparingen staan de ontwikkelingen in dit marktsegment praktisch stil. Alle modellen van Quingo staan op 5 wielen en zijn binnen de fabriek voortdurend onderwerp van nieuw onderzoek. Molenaar scootmobielen, Mango mobility of Scootmobielhuis bieden deze keuze niet. Zij hebben alleen scootmobielen op 3 of 4 wielen in huis.

Scootmobiel van het jaar!

Dit valt ook de onafhankelijke onderzoeksinstituten op, waardoor Quingo scootmobielen al meerdere keren werden uitgeroepen tot ‘Scootmobiel van het jaar!’. De hoge mate van innovativiteit bij Quingo zorgde voor een uitstekende ergonomische zit. Die wordt niet alleen mogelijk gemaakt door de uitgekiende fauteuil, maar is ook het gevolg van een zorgvuldig uitgedachte beenhouding. Modellen met 4 wielen die u via Mango Mobility, Molenaar scootmobielen of de gemeente krijgt, bieden deze beenruimte niet. U zit op deze 4-wielers geforceerd rechtop als gevolg van de grote voorwielen die ten koste gaan van de ruimte voor uw voeten.

Niet omvallen met een Quingo

Maar daarmee is nog niet het hele verhaal verteld. Quingo is als geen ander in de veiligheid van de gebruiker gespecialiseerd. Waar online-leveranciers als Scootmobiel-comfortabel of Molenaar scootmobielen soms tamelijk instabiele 3-wiel modellen leveren, rijdt u met de stabiliserende voorwielen van Quingo altijd veilig rond. Want dat is bij Quingo ook een zeer sterk punt: met 5 wielen behoort omvallen tot het verleden!

Voor 100% gespecialiseerd in uw scootmobiel

De eerder genoemde online-leveranciers bezetten een logische plek in de markt. Toch werken zij volgens een ander bedrijfsmodel. Molenaar scootmobielen is groot in welzijnsproducten, de levering van diverse merken scootmobielen is daar slechts een beperkt onderdeel van. Bij Quingo hebben wij ons voor de volle 100% gespecialiseerd in uw nieuwe scootmobiel. Service aan huis, een klanten contact centrum, uitgebreid comfort en optimale veiligheid vormen de pijlers van ons bedrijf. Wij hopen dan ook dat u deze verschillen ziet wanneer u onze website bekijkt voordat u een scootmobiel kopen gaat.

Stelt u ons graag een vraag? Bel dan gratis 0800 20 20 voor contact met een medewerker van ons klanten contact centrum. Hier ligt ook een goed verzorgde brochure voor u klaar en kunt u er vrijblijvend een afspraak maken voor een proefrit in uw eigen omgeving!