Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

De prijs scootmobiel is uiteraard wel het overdenken waard. Het gebeurt immers niet dagelijks dat u een scootmobiel aanschaft en het is een hele uitgave die het zeker waard moet zijn. Niet alleen de prijs scootmobiel is belangrijk, maar natuurlijk ook de kwaliteit. Een goede verhouding tussen de prijs scootmobiel en de kwaliteit is dan ook meer dan gewenst.

Hoog comfort tegen een scherpe prijs scootmobiel

Prijs ScootmobielVoor onze aantrekkelijke prijs scootmobiel krijgt u uiteraard veel terug. Zo is iedere scootmobieluitgerust met diverse accessoires op het gebied van comfort en veiligheid. De scootmobielenbeschikken over vijf wielen, waarmee zij zich onderscheiden van veel andere scootmobielen. Dit vijfde wiel zorgt er onder meer voor dat u zonder problemen stoepen op en af kunt rijden.

Een gunstige prijs scootmobiel

Quingo biedt u de garantie op een gunstige prijs scootmobiel, zeker in verhouding tot de kwaliteit. U geniet altijd van een optimaal comfort en een duurzame kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Ontdek de scherpe prijs scootmobiel zelf en vraag direct een vrijblijvende demonstratie en proefrit aan via de website.

De juiste prijs scootmobiel

Onze scootmobiel is veilig, betrouwbaar en comfortabel. U zult er dan ook gemakkelijk in zitten, zonder last te krijgen van hinderlijke drukpunten of andere pijntjes. Wij vertellen u graag meer over de voordelen, de kwaliteiten en de prijs scootmobiel.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een bezoek aan huis aan.

Al onze deskundige medewerkers kunnen u in het Nederlandse of Engels te woord staan en u eventueel een Nederlandstalig of een Engelstalige brochure aanbieden.