Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

5 Wiel scootermobiel kopen voor comfort en stabiliteit

Scootermobiel Kopen

Scootermobielen die op 3 of 4 wielen rijden kent u ongetwijfeld al. Bij Quingo koopt u nu scootermobielen die op 5 wielen rijden. Wilt u binnenkort een scootermobiel kopen die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en stabiliteit? Lees dan verder over de nieuwe scootermobielen van Quingo met de 5 wielen.

Een scootermobiel kopen?

Bij het kiezen van een passende scootermobiel heeft u zeker al een idee waaraan deze moet voldoen. In uw lijstje van wensen en eisen staan ongetwijfeld comfort, veiligheid, stabiliteit en gebruiksgemak. Daarnaast spelen aspecten zoals service, garantie, wendbaarheid, snelheid en prijs ook een rol bij het maken van uw uiteindelijke keuze. Kijk bij het kopen van een scootermobiel absoluut naar de servicevoorwaarden. Welke onderhoudswerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden vallen hieronder? En komen de scootmobiel monteurs bij u langs of juist niet?

Een belangrijk aspect dat u zeker niet over het hoofd mag zien zijn het aantal wielen onder een scootermobiel. Voorheen kwamen de scootermobielen alleen voor in uitvoeringen met drie of vier wielen. In 2008 werden de Quingo Scootermobielen in Nederland geïntroduceerd door het Vijfde Wiel B.V. Deze scootermobielen bieden een ongekende stabiliteit, veiligheid en comfort. De scootermobielen van Quingo zijn achtereenvolgende jaren uitgeroepen tot de beste scootermobielen van het jaar. Zo ook in 2015.

Waarom een scootermobiel van Quingo kopen?

Wat maakt een scootermobiel van Quingo zo uniek? Het vijfde wiel!

Scootermobielen op 3 wielen

Een scootermobiel op 3 wielen heeft voordelen. Deze scootermobielen zijn dankzij hun korte draaicirkel zeer wendbaar. Ze zijn dus heel geschikt voor krappe plekken in huis of op smalle wegen. Daarnaast biedt een scootermobiel op 3 wielen extra beenruimte dankzij zijn bouw komen uw benen langs het stuur te zitten. Door de 3 wielen is dit model echter niet zo stabiel op oneffen wegen of bij het op- en afrijden van stoepen. Ook het beschrijven van scherpe bochten vormt een gevaar.

Scootermobielen op 4 wielen

Een scootermobiel op 4 wielen biedt helaas veel minder beenruimte en stuurt ook nog veel zwaarder dan de andere scootermobielen. Het belangrijkste voordeel van dit model is, dat de grotere wielbasis meer stabiliteit biedt dan een model met maar 3 wielen.

Scootermobielen op 5 wielen

Een scootermobiel op 5 wielen is dankzij zijn extra wielen en vormgeving veel stabieler. Door de verstelbare voetsteunen aan de voorzijde heeft u veel meer beenruimte. Ook is dit model scootermobiel heel geschikt voor het rijden op een oneffen wegdek. Het op- en afrijden van stoepen op een scootermobiel is nooit makkelijker en veiliger geweest.

Vraag eerst een gratis proefrit aan voor u een scootermobiel koopt

Een scootermobiel op 5 wielen moet u gewoon zelf ervaren. Bel naar 0800 – 2020 voor een gratis en geheel vrijblijvende proefrit bij u thuis of vul het contactformulier in op quingo.nl

Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs. U krijgt de gelegenheid de scootermobiel zelf te testen op stabiliteit, wendbaarheid en comfort. Daarnaast zijn onze adviseurs volledig in staat al uw vragen te beantwoorden.