Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo een scootermobiel met ongekende mogelijkheden!

ScootermobielEen scootermobiel is er uiteraard om u te brengen waar u wilt zijn. De scootermobiel geeft u dan ook uw mobiliteit terug en dat is ontzettend prettig. Belangrijk is natuurlijk wel dat uw scootermobiel veilig en comfortabel is.

Kwaliteiten van de scootermobiel

De Quingo scootermobiel heeft unieke kwaliteiten ten opzichte van andere scootmobielen. Zo heeft de scootermobiel vijf wielen, waardoor deze stabiel blijft wanneer u een stoep op of af rijdt. In onze scootermobiel loopt u niet het risico dat u kantelt. U zit comfortabel en geniet van pure kwaliteit.

Bestel de brochure van de scootermobiel

Op deze website kunt u uiteraard al meer lezen over de vele kwaliteiten en voordelen van de scootermobiel. Echter, wij hebben ook alles nog eens overzichtelijk voor u samengevat in een brochure, welke u gratis aan kunt vragen via deze website. Hierin vindt u onder meer alle informatie over de accessoires op het gebied van veiligheid.

Kies voor het beste

Gun uzelf meer bewegingsvrijheid maar wel op een veilige manier! Maak de beste keuze wanneer het gaat om uw kwaliteit en mobiliteit en kies voor de Quingo scootmobiel. U zult zeker zeer tevreden zijn! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek aan huis.