Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Gezellig met de scootmobiel Best ingaan

Hoe aangenaam kan het leven zijn als u gaat winkelen in het knusse centrum van Best? Met de scootmobiel Best bezoeken staat garant voor een gezellig dagje uit. Woont u zelf in deze fijne stad, dan rijdt u er misschien wel elke dag met de scootmobiel rond. Belangrijke voorwaarden om hiervan ontspannen te genieten, zijn de zekerheden rondom stabiliteit en comfort van uw scootmobiel.

5 wielen garanderen uw stabiliteit

Bij Quingo scootmobielen zit u wat dat betreft helemaal goed. Dankzij hun 5 wielen zijn Quingo scootmobielen een toonbeeld van stabiliteit. Wanneer u met de scootmobiel Best ingaat, merkt u de voordelen hiervan in elke bocht. Links- en rechtsvoor sturen twee extra wielen actief met de bochten mee. Zij houden u en de scootmobiel in evenwicht, ook in situaties waarin een 3-wielig model zou omvallen. Vooral bij onverwachte stoepranden en plotselinge oneffenheden in de weg, bewijzen de twee extra voorwielen hun dienst. Zij houden de scootmobiel in balans, terwijl dit in geen enkel opzicht ten koste gaat van de wendbaarheid. Met de Quingo scootmobiel Best ingaan, betekent veilig manoeuvreren in elke situatie.

Uiterst comfortabele zithouding

Ook het comfort is bij Quingo scootmobielen in goede handen. Elk model van Quingo is voorzien van een ergonomische fauteuil. Die staat garant voor een prettige zithouding, steeds wanneer u met de scootmobiel Best ingaat. Ook voor uw voeten is voldoende plaats. U zit niet opgepropt zoals op een 4-wielig model. Natuurlijk rijdt niet iedereen met de scootmobiel alleen in Best rond. Misschien tikte u zojuist de zoekterm ‘scootmobiel Oirschot’ of ‘scootmobiel Oostelbeers’ in, omdat u in één van deze plaatsen woont. Uw scootmobiel zult u dan vooral in die omgeving gebruiken, maar mogelijk gaat u in het weekend ook graag met de scootmobiel Best in.

Onderhoud en reparaties snel aan huis verricht

Door de landelijke dekking die wij bieden, komt u al snel bij Quingo uit. Ook wanneer u gekozen heeft voor een andere woonplaats stond als zoekresultaat direct Quingo op uw scherm. De landelijke service is bij uitstek onze troef. Onderhoud en reparatie verrichten wij bij u aan huis. Het maakt niet uit waar in Nederland of België u woont, onze gecertificeerde monteur weet uw voordeur altijd te vinden. De zoekterm ‘scootmobiel Best’ of elke ander plaats, zet u daarom op het spoor van gegarandeerde mobiliteit. Wordt u immers bij Quingo klant, dan schieten wij u bij onderhoud of reparatie zo snel mogelijk te hulp.

Profiteer van Quingo’s ruime voorsprong

Quingo scootmobielen zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook nog eens uiterst innovatief. Een prima vervoermiddel dus in een stad die onderdak biedt aan het kenniscentrum voor automobieltechniek. De sublieme opvouwbare Quingo Flyte die zelfstandig uw auto inrijdt, de dubbele verlichting aan de voorzijde van elke Quingo, handige opties als verwarmde stoel- en stuurgrepen en de achteruitkijk-camera; het zijn kwaliteiten die Quingo een ruime voorsprong bezorgen. Steeds wanneer u met de scootmobiel Best of een omliggende gemeente verkent, bewijzen deze innovatieve kwaliteiten hun praktische nut.

Staat er binnenkort misschien ook een Quingo scootmobiel bij u voor de deur? Stel gerust uw vragen aan de medewerkers van ons klanten contact centrum voordat u een scootmobiel kopen gaat. U belt hen gratis via telefoonnummer 0800 20 20. Ook kunt u via dit nummer vrijblijvend een afspraak maken voor een proefrit in uw eigen omgeving.