Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Gevarieerd aanbod gebruikte scootmobielen bij Quingo

Tikte u als zoekterm ‘scootmobiel diverse’ in, dan bent u zich vast breed aan het oriënteren. Dat is verstandig voordat u een definitief besluit neemt tot aanschaf van een scootmobiel. Een nieuwe scootmobiel kan heel aantrekkelijk zijn, maar ook een gebruikt model is een uitstekende keus. U kunt dan vaak kiezen voor een luxe scootmobiel model voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bij Quingo zit u met de zoekterm ‘scootmobiel diverse’ helemaal goed. Ons aanbod is gevarieerd, maar bovenal zijn de gebruikte scootmobielen technisch grondig nagekeken.

Aantrekkelijke prijsstelling scootmobielen

Quingo is een scootmobiel merkdealer die landelijk opereert. Wanneer wij nieuwe scootmobielen van ons eigen merk leveren, ruilen wij ook gebruikte scootmobiel modellen van andere merken in. De scootmobielen van een ander merk binnen ons aanbod ‘scootmobiel diverse’ zijn iets minder innovatief, maar door onze aantrekkelijke prijsstelling kan een keuze ervoor in sommige situaties niet onverstandig zijn. In vergelijking met andere aanbieders op internet, werkt Quingo er hard aan om u een goede kwaliteit te garanderen.

Grondige servicebeurt van scootmobiel en accu’s

Elke scootmobiel die tweedehands bij Quingo binnenkomt, volgt eerst een grondig servicetraject. Dit betekent, dat elk onderdeel wordt gecontroleerd en waar nodig wordt vervangen. Voordat wij de gebruikte scootmobiel aan ons assortiment ‘scootmobiel diverse’ toevoegen, wordt deze nadrukkelijk getest. Dit betreft niet alleen de kwaliteit van rijden, maar ook de staat waarin de accu’s zich bevinden. Zijn deze accu’s niet meer sterk genoeg, dan worden zij direct door de Quingo scootmobiel monteur vervangen.

Welk type scootmobiel wenst u?

We zeiden het al: scootmobielen van een ander merk zijn iets minder innovatief. Zij rijden niet op 5 wielen, maar hebben er slecht 3 of 4. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de stabiliteit en het comfort, maar met de prijsstelling binnen ons aanbod ‘scootmobiel diverse’ houden we hier rekening mee. Zo blijft de Quingo als enige scootmobiel op 5 wielen ook in de bochten steeds stabiel. Bij een 3-wieler valt hier nog wel eens wat op af te dingen. Een 4-wieler doet het qua stabiliteit niet slecht, maar neemt de bochten eigenlijk weer veel te ruim. Het voorgaande maakt het volgende duidelijk: het hangt af van uw wensen en de plaats van het gebruik of u binnen het assortiment ‘scootmobiel diverse’ kiest voor een scootmobiel in 3- ,4- of 5-wiel kwaliteit.

Quingo scootmobielen geeft altijd garantie

Wordt het een scootmobiel in 5-wiel kwaliteit, dan komt u automatisch uit bij de tweedehands Quingo scootmobielen. U kiest automatisch voor comfort en ergonomie, vanwege de doordachte fauteuil en perfecte zithouding die het merk Quingo zo typeert. Aan de hand van ons eigen merk is het eenvoudig om uit te leggen hoe de garantie werkt bij ons assortiment ‘scootmobiel diverse’. Zo biedt Quingo bij de aanschaf van een nieuw scootmobiel model altijd een garantie aan van 3 jaar. Ruilt de eigenaar de gebruikte Quingo na een jaar weer in, dan loopt de garantie gewoon nog twee jaar door. Heeft de ingeruilde Quingo scootmobiel de leeftijd van 2,5 jaar al overschreden, dan treedt de standaard garantie van 6 maanden in werking. Bovendien geven we op deze scootmobiel uit het aanbod ‘scootmobiel diverse’ ook altijd drie maanden garantie op de accu’s.

Quingo scootmobiel serviceteam staat voor u klaar

Schaft u een gebruikte scootmobiel aan bij Quingo, dan ervaart u direct de voordelen van het landelijk werkende Quingo team. Zo staan de medewerkers van het klanten contact centrum u elke dag vriendelijk te woord. Uiteraard is deze service gratis. Koos u een gebruikt model uit ons assortiment ‘scootmobiel diverse’, dan staat ook het landelijk werkende scootmobiel serviceteam van Quingo voor u klaar. De gecertificeerde Quingo scootmobiel monteur komt voor onderhoud en reparatie altijd bij u aan huis. Naast een goed gecontroleerde tweedehands scootmobiel, levert Quingo dus ook alle ingrediënten voor een betrouwbaar stuk mobiliteit.

Nieuwsgierig naar het actuele aanbod scootmobielen binnen onze categorie ‘scootmobiel diverse’? Bel gratis het klanten contact centrum en laat u informeren. Vrijblijvend een proefrit in uw eigen omgeving afspreken doet u hier ook!