Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Tweedehands scootmobielen met zekerheid

Zoekt u op ‘scootmobiel diversen’, dan bent u vast benieuwd welk aanbod er op internet voorradig is. Een spannende bezigheid, vooral als u op zoek bent naar een goede gebruikte scootmobiel die u veilig en betrouwbaar kan vervoeren. De zoekterm ‘scootmobiel diversen’ past uitstekend bij het assortiment gebruikte scootmobielen dat Quingo voor u op voorraad heeft. Daarbij is het goed om te weten, dat er een groot verschil is met het overige aanbod dat u op het internet vindt. Quingo kijkt elke gebruikte scootmobielen niet alleen eerst grondig na maar geeft in de vorm van een uitgebreide garantie extra zekerheid.

Pas na uitgebreide serviceronde in de verkoop

Hoe gaat het eigenlijk in zijn werk bij Quingo? Een klant koopt bij Quingo een nieuw model en ruilt de gebruikte scootmobiel in. Dit kan een gebruikte Quingo zijn, maar ook andere merken passen binnen onze categorie ‘scootmobiel diversen’. De ingeruilde scootmobiel wordt bij Quingo in een uitgebreid servicetraject geplaatst. Hij wordt volledig nagekeken waarbij alle functies worden getest. Versleten onderdelen worden vervangen en ook de accu’s worden getest. Presteren deze onvoldoende, dan worden ook zij vervangen. Pas na deze uitgebreide serviceronde, gaat de gebruikte scootmobiel het verkooptraject weer in. Bij Quingo scootmobielen vindt u onder ‘scootmobiel diversen’ dus alleen maar uiterst betrouwbare modellen.

Garantie op scootmobiel en accu’s

Natuurlijk gaat bij Quingo de garantie veel verder dan slechts tot aan de deur. Gaat het om een gebruikt Quingo model, dan houden we de oorspronkelijke garantietermijn aan. Op een nieuwe Quingo wordt altijd 3 jaar garantie gegeven. Kiest u uit ons aanbod ‘scootmobiel diversen’ bijvoorbeeld een Quingo van 1,5 jaar oud, dan loopt de garantie gewoon nog 1,5 jaar door. Overschrijdt de ouderdom van het gebruikte model de 2,5 jaar, dan krijgt u bij Quingo standaard 6 maanden garantie en bovendien 3 maanden garantie op de accu’s. Ook op andere merken die u via ons ‘scootmobiel diversen’ assortiment vindt, krijgt u een volwaardige garantie. De lengte ervan wordt in goed overleg bepaald en duurt ook nu ten minste 6 maanden.

Ergonomie op 5 wielen

Kiest u binnen ons ‘scootmobiel diversen’ assortiment voor een tweedehands Quingo, dan geniet u van alle innovatieve voordelen die een Quingo scootmobiel biedt. In de eerste plaats is er het comfort van de ergonomisch gevormde fauteuil. Ook de zithouding op de Quingo is riant, vanwege de doordachte plaatsing van de voeten boven de stabiliserende voorwielen. Want dat is waar Quingo zo bekend door is: het is de enige scootmobiel die gebouwd is op 5 wielen. Wanneer u dus een Quingo uit het ‘scootmobiel diversen’ assortiment kiest, maakt u direct kennis met onze gepatenteerde Quintell technologie.

Korte draaicirkel zonder omvallen

Wat deze techniek voor u kan doen? In de eerste plaats draaien de twee extra voorwielen op activerende wijze mee in de bochten. Zij staan garant voor evenwicht waardoor u met een Quingo scootmobiel niet zomaar kunt omvallen. Een euvel dat nog wel eens kan optreden bij sommige 3-wiel modellen uit ons ‘scootmobiel diversen’ assortiment. Toch blijft dankzij de Quintell technologie een korte draaicirkel behouden. Slechts het centrale middenwiel stuurt de Quingo door elke bocht. Hierdoor blijft de draaicirkel van Quingo één van de kortste van alle scootmobielen. Geen scootmobiel op 4 wielen doet hem dit na. Want hoewel de 4-wielige modellen in ons ‘scootmobiel diversen’ assortiment vaak uitblinken door robuustheid, is de draaicirkel die zij maken altijd behoorlijk groot. Ook voor voeten is op de 4-wieler helaas weinig plaats, zodat dit sterk ten koste gaat van het zitcomfort.

Klantenteam en service aan huis

Bij Quingo is ook de service die wij na verkoop geven een belangrijke troef. Ons klanten contact team zit elke dag voor iedere klant klaar. Schafte u een gebruikte scootmobiel uit het ‘scootmobiel diversen’ assortiment bij ons aan, dan kunt u altijd een beroep op deze medewerkers doen. Met algemene vragen over het gebruik, maar ook voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie aan huis. Want dat is het andere sterke punt van de landelijke Quingo organisatie: onze gecertificeerde scootmobiel monteurs weten elke voordeur in Nederland en België feilloos te vinden!

Benieuwd naar het actuele aanbod binnen ons ‘scootmobiel diversen’ assortiment? Neem snel contact op met ons klanten contact centrum en laat u informeren. Ook voor het maken van een proefrit in uw eigen omgeving maakt u hier vrijblijvend een afspraak.