Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Marktplaats lijkt voordelig, maar is de verkoper betrouwbaar?

Vormt ‘scootmobiel fietsen en brommers’ voor u een interessante categorie? Dan bent u vast op zoek naar een praktisch vervoermiddel. Logisch dat u het liefst een voordelige aanbieding vindt, maar let u ook voldoende op de kwaliteit? Een scootmobiel bij een willekeurige aanbieder op internet kopen kan heel voordelig zijn maar brengt ook allerlei risico’s met zich mee. Komt u via ‘scootmobiel fietsen en brommers’ uit bij een particulier, dan heeft u er geen enkel zicht op hoe de staat van onderhoud is. Komt u bij een handelaar terecht, dan heeft u geen enkel zicht op diens betrouwbaarheid.

Deskundigheid en garantie bij Quingo

Een scootmobiel is een hoogstaand technisch apparaat. Samengesteld uit vele onderdelen. Komt u bij een vakdealer als Quingo uit, dan kunt u vertrouwen op het oordeel van deskundige personen. De gebruikte scootmobiel die u via uw zoekopdracht ‘scootmobiel fietsen en brommers’ bij Quingo vindt, werd onderworpen aan een uitgebreide servicebeurt en wordt geleverd met garantie. Bleken onderdelen versleten te zijn, dan zijn die door onze gecertificeerde scootmobiel monteur direct vervangen.

Marktplaats scootmobiel fietsen en brommers van onzekere kwaliteit

Het is de vraag of u bij andere verkopers hierop vertrouwen kunt. Elke scootmobiel verschilt nu eenmaal in kwaliteit. Bij een particulier of kleine handelaar weet u nooit zeker of de kilometerstand de juiste waarde aangeeft. Ook zijn mogelijk niet alle versleten onderdelen vervangen. Via uw zoekopdracht ‘scootmobiel fietsen en brommers’ kiest u zo voor een gebruikt scootmobiel model van onzekere kwaliteit. Toch blijft het ook bij deze aankoop gaan om de uitgave van een flinke som geld.

Stond de scootmobiel al lang stil?

Extra problemen doen zich voor wanneer de scootmobiel al een tijdlang heeft stilgestaan. Vooral als u via de zoekterm ‘scootmobiel fietsen en brommers’ uitkomt bij een particulier, is dit risico groot. Stond de gebruikte scootmobiel goed beschermd geparkeerd of onderging hij de invloed van wind en regen. Vooral zachte rubber delen zijn hier vatbaar voor. Zij slijten sneller en worden vaak poreus. U ziet dit niet altijd aan de buitenkant, maar bij het eerste gebruik kan dit zorgen voor problemen.

‘Scootmobiel fietsen en brommers’, let op de accu’s!

Naast versleten onderdelen, is er nog een ander belangrijk risico. Het meest kwetsbare onderdeel van de scootmobiel zijn de accu’s. Het is altijd maar afwachten in welke staat die zijn. Accu’s zijn van groot belang voor de actieradius van uw gebruikte scootmobiel. Bovendien is vervanging ervan behoorlijk duur. Bij Quingo worden de accu’s van elke scootmobiel gegarandeerd. U weet dus zeker dat deze in goede conditie zijn. Met uw scootmobiel die u via ‘scootmobiel fietsen en brommers’ bij Quingo vond, trekt u zorgeloos de wijde wereld in.

Doe de ultieme test bij Quingo

Bij uw Quingo dealer vindt u tweedehands Quingo’s en gebruikte modellen van andere merken. Natuurlijk blijft het technische verschil bestaan tussen de kwaliteit die een Quingo biedt en de scootmobiel van een ander merk. Liever de 5 wielen van een Quingo, of heeft u genoeg aan de 3 of 4 wielen van een ander merk? Tijdens uw vrijblijvende proefrit aan huis, kunt u de kwaliteit zelf beoordelen. Zoekterm ‘scootmobiel fietsen en brommers’ bracht u bij Quingo, zelf doet u tijdens uw proefrit de ultieme test. Is de geteste 3-wieler wel geschikt voor de bochten die u moet nemen? Kunt u uw voeten op een 4-wieler eigenlijk wel kwijt? Bij Quingo probeert u het vrijblijvend uit, voordat u tot de aanschaf van een betrouwbaar scootmobiel model besluit.

Meer weten? Bel gratis ons klanten contact centrum en vraag naar het assortiment. U kunt ook gelijk een afspraak maken voor een vrijblijvende proefrit in uw eigen omgeving!