Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Bij Quingo 3 maanden garantie op een scootmobiel gebruikt

U ondervindt steeds meer problemen met uw mobiliteit. Zo krijgt u helaas steeds meer last van uw benen, wanneer u boodschappen heeft gedaan of ergens naar toe bent geweest. Kortom steeds vaker moet u een beroep doen op de hulp van familieleden, vrienden en kennissen en dat zal in de loop der tijd alleen maar meer worden. Dat vindt u ronduit lastig, omdat vandaag de dag iedereen het al druk genoeg heeft. U wilt zelfstandig kunnen gaan en staan waar u wilt. Een scootmobiel is dan een uitkomst voor u, omdat die uw vrijheid en zelfstandigheid weer volledig teruggeeft. Een scootmobiel kunt u zowel in winkels en gebouwen als buitenshuis gebruiken. Twee vragen zijn voor u van belang om te weten:

  • Welke scootmobiel het beste bij u persoonlijke wensen en behoeften past
  • Gaat uw voorkeur uit naar een nieuwe scootmobiel of een scootmobiel gebruikt

Scootmobiel Gebruikt

Welke scootmobiel past het beste bij uw behoeften en wensen

Ieder mens is uniek. Dat geldt zowel voor uw lichaamsbouw als mobiliteitsbeperkingen. Samen met uw wensen en behoeften moeten deze aspecten centraal staan bij de keuze van uw scootmobiel. Een intakegesprek met een gekwalificeerd adviseur kan u duidelijkheid verschaffen. U kunt bij Quingo Scootmobielen gratis een intakegesprek met een adviseur aanvragen. Volgens afspraak komt onze gekwalificeerd adviseur m/v bij u thuis om in kaart te brengen wat uw wensen, behoeften en uw mobiliteitsbeperkingen zijn en hoe uw thuissituatie er uit ziet. Er wordt dan o.a. gekeken in welke mate een scootmobiel binnenshuis gebruikt kan worden en of er ruimte beschikbaar is om uw scootmobiel op te laden.

Nieuwe scootmobiel of scootmobiel gebruikt

Op basis van de uitkomsten van het intakegesprek met de gekwalificeerd adviseur ontvangt u een maatwerk advies. U weet dan precies welk type scootmobiel ideaal voor u is. Wanneer u het wilt en het weer het toe laat kunt u direct in uw eigen omgeving een vrijblijvende proefrit maken. Onze adviseur heeft namelijk alle scootmobiel modellen van Quingo bij zich. Daarna ontvangt u van ons een aantrekkelijk voorstel. Mocht onverhoopt de scootmobiel boven uw budget liggen, dan bestaat de mogelijkheid om voor een jonge scootmobiel gebruikt van hetzelfde model te kiezen. We hebben regelmatig demonstratie modellen en inruilmodellen beschikbaar. Ook wanneer u bij Quingo scootmobielen een scootmobiel gebruikt koopt kiest u voor zekerheid. Op een scootmobiel gebruikt ontvangt u 3 maanden garantie op zowel de scootmobiel gebruikt als de accu.

Ervaar het comfort en rijplezier van een scootmobiel gebruikt van Quingo

Bel voor een vrijblijvende proefrit bij u thuis of gratis brochure: 0800 – 20 20 of stuur een e-mail naar contact