Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiel informatie past in Quingo’s concept

Scootmobiel informatie

Deskundig team staat u te woord

Bij Quingo koopt u niet alleen een scootmobiel. Bij ons zit ook een deskundig team klaar met uitgebreide scootmobiel informatie. Vanuit Nederland en België belt u er gratis naartoe en wordt u deskundig te woord gestaan.

Quingo brochure met heldere scootmobiel informatie

Bij Quingo geloven wij in een totaalconcept. De levering van een hoogwaardige scootmobiel vormt hier een belangrijk onderdeel van. Maar voordat u tot de aanschaf overgaat, kunt u zich al uitgebreid inlezen in onze gratis brochure. De scootmobiel informatie die wij hierin hebben opgenomen, helpt u direct al een eind op weg. Zo kunt u de verschillende modellen uit het Quingo assortiment op een verantwoorde manier met elkaar vergelijken. Is de scootmobiel opvouwbaar of demontabel, hoe hoog is de snelheid en hoe groot is de actieradius; het zijn slechts enkele vragen waarop onze heldere brochure met scootmobiel informatie een antwoord geeft. Ook wordt u geïnformeerd over de stabiliteit die 5 wielen u bieden. U leest dat u niet kunt omvallen, zoals met een 3-wieler vaak wel gebeurt. Ook de scherpe draaicirkel die elke 4-wieler overtreft, wordt helder toegelicht.

Klantenteam met antwoord op alle vragen

Kiest u voor de Quingo scootmobiel, dan volgt de levering en aansluitend daarop het eerste gebruik. Dit eerste gebruik wordt intensief begeleid door onze gecertificeerde scootmobiel monteur. De benodigde scootmobiel informatie voor uw eerste rit, krijgt u door hem of haar ter plekke aangereikt. Na de eerste keer rijden onder begeleiding, vervolgt u rustig zelf uw weg. Misschien komt er al snel een nieuwe vraag op in uw hoofd. Dat is geen enkel probleem, want desnoods stelt u hem ons direct via uw smartphone, zittend op uw scootmobiel. U maakt dan kennis met de medewerkers van ons klantenteam, die op uw vraag altijd het juiste antwoord weten. Want voor scootmobiel informatie zit iedere dag in ons klanten contact centrum het klantenteam voor u klaar.

Verkeersboekje gratis en zonder verplichtingen!

Een scootmobiel besturen is heel eenvoudig. U mag dit doen zonder rijbewijs. Een scootmobiel kan worden gebruikt op de stoep, op het fietspad en op de weg. In ons verkeersboekje met scootmobiel informatie leest u er alles over. Dit verkeersboekje wordt u gratis verstrekt. U kunt het zonder enige verplichting bij ons aanvragen. U ontvangt er ook een reflecterend hesje bij, waardoor geen enkele andere verkeersdeelnemer u meer uit het oog zal verliezen. Het verkeersboekje bevat allerlei handige tips en natuurlijk de verkeersregels die gelden voor de berijder van een scootmobiel. Zo wordt u gewezen op de verkeersregels die gelden bij het gebruik van de stoep, het fietspad of de weg. Ook wordt u verteld op welke wijze u de scootmobiel behoort te verzekeren. Hoewel ons verkeersboekje met scootmobiel informatie bijzonder compleet is, kunt u voor vragen die nog resteren altijd bij ons klantenteam terecht.

Gelooft u ook in een allesomvattend concept van kwaliteit, veiligheid, comfort en uitgebreide scootmobiel informatie? Bel dan snel ons gratis telefoonnummer 0800 2020 voor de brochure of vraag gelijk een proefrit aan in uw eigen omgeving!