Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiel prijzen voor elk budget

scootmobiel prijzen

De scootmobiel met de voordeligste prijs-kwaliteit verhouding

Zit u de scootmobiel prijzen van de verschillende scootmobielen en de bijkomende snufjes te vergelijken? Goed idee! Maar hoe bepaalt u de voordeligste verhouding tussen de prijs van een scootmobiel, het model en de service die de leverancier biedt?

Quingo 5 wiel scootmobielen voor veiligheid en extra comfort

Bent u benieuwd naar de prijs van een nieuwe of tweedehandse scootmobiel? Zoekt u een veilige en comfortabele scootmobiel? Zijn wendbaarheid, bereik en snelheid ook belangrijke beslissingsfactoren voor u? En staan kwaliteit en goede klantenservice bij u voorop? Dan bent u bij Quingo scootmobielen op het juiste adres!

Laat u niet alleen leiden door de scootmobiel prijzen

Een scootmobiel is een onmisbaar vervoersmiddel voor velen onder ons. Een goede scootmobiel biedt een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Let bij het kopen van een nieuwe scootmobiel daarom niet alleen op de prijs, maar meteen op de belangrijkste randvoorwaarden.

Naast de prijs dient u dus ook te letten op de volgende aspecten:

  1. Welke afstanden zult u afleggen met uw scootmobiel?
  2. Hoeveel comfort biedt een scootmobiel?
  3. Hoe veilig is een scootmobiel?
  4. Kan ik de scootmobiel makkelijk opbergen?
  5. Zal een scootmobiel makkelijk passen in mijn woning?
  6. Komt de leverancier langs voor onderhoudsbeurten en in geval van schade?

Naast bovenstaande punten zijn er zeker andere aspecten die doorslaggevend zullen zijn bij het maken van uw keuze. Denk aan de wendbaarheid en bereik van een scootmobiel. Wees bereid meerdere scootmobiel modellen uit te testen, want uw comfort en veiligheid is het waard. Staar u dus niet blind op de prijs bij het maken van uw keuze. U investeert tenslotte in duurzaamheid, kwaliteit, comfort en natuurlijk uw eigen veiligheid.

Daarnaast is het ook belangrijk om een betrouwbare leverancier uit te kiezen met wie u een langdurig contract kunt sluiten. Een goede scootmobiel leverancier biedt periodieke onderhoudsbeurten en service bij calamiteiten. Lees daarom ook de recensies van de verschillende leveranciers en fabrikanten grondig door. Het is aan te raden een gesprek te voeren met een gecertificeerde deskundige van het bedrijf of de fabriek zelf.

Let u bij het kopen van een scootmobiel alleen op de laagste prijs? Verwacht dan niet dat u een scootmobiel zult vinden dat volledig zal voldoen aan de belangrijkste eisen. Stel daarom de belangrijkste voorwaarden, zoals veiligheid, wendbaarheid, bereik en comfort, altijd op de eerste plaats bij de aanschaf van een scootmobiel.

Duurzaam rijplezier met een scootmobiel van Quingo scootmobielen

Staan de eerder genoemde aspecten bovenaan uw lijst randvoorwaarden? Kies dan voor een scootmobiel van Quingo. Quingo scootmobielen heeft verschillende modellen om te voorzien in een breed spectrum aan behoeften. Wat alle scootmobielen van Quingo met elkaar gemeen hebben is de ongekende veiligheid, comfort en kwaliteit. Daarnaast beschikt Quingo scootmobielen over deskundigen die u graag bijstaan bij het maken van uw keuze.

Vraag geheel vrijblijvend een proefrit aan in een van de vele scootmobiel modellen van Quingo op het telefoonnummer: 0800 – 2020 of via het contactformulier op quingo.nl