Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Aantrekkelijk geprijsde 5 wiel scootmobiel te koop

Steeds vaker ziet u in advertentierubrieken op het internet of in kranten dat een “scootmobiel te koop” wordt aangeboden met hoge kortingen die oplopen tot wel 30%. De reden van de hoge kortingen laat zich raden en mag uzelf invullen. Hoe verleidelijk het er ook uitziet de prijs van een scootmobiel die te koop wordt aangeboden mag nooit het uitgangspunt zijn voor de aanschaf van een scootmobiel. Een scootmobiel koopt u uitsluitend op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften en is feitelijk een vervanging van uw benen. Een scootmobiel moet gebruiksvriendelijk, comfortabel en veilig zijn. U moet op uw scootmobiel kunnen vertrouwen en bij calamiteiten de zekerheid hebben dat u snel wordt geholpen.

Scootmobiel Te Koop

Voor een nieuwe of gebruikte scootmobiel te koop bel 0800 20 20

Bent u aan het uitzoeken waar een nieuwe of gebruikte scootmobiel te koop is? Neem dan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met een van onze gekwalificeerde scootmobiel adviseurs of informatieve brochure contact met ons op en bel 0800 2020. De aanschaf van de juiste scootmobiel begint namelijk niet met het uitspitten van de advertentierubrieken ‘scootmobiel te koop’, maar met een intakegesprek waarin uw persoonlijke wensen, behoeften en de thuissituatie centraal staan. Enkel en alleen wanneer die volkomen helder zijn kan gekeken gaan worden welk model scootmobiel van Quingo scootmobielen voor u het meest geschikt is. U kunt kiezen uit de volgende scootmobiel modellen te weten:

  • Quingo Compact scootmobiel
  • Quingo Air scootmobiel
  • Quingo Classic scootmobiel
  • Quingo Flyte scootmobiel
  • Quingo Plus scootmobiel
  • Quingo Vitess scootmobiel
  • Quingo Toura scootmobiel

Elke scootmobiel die te koop staat beschikt over 5 wielen en is uitgerust met de unieke Quintell – technologie waardoor hij op afstand de veiligste scootmobiel van de wereld is. Bovendien is elke Quingo scootmobiel die te koop staat uitgerust met innovatieve toepassingen en gemaakt van hoogkwalitatieve materialen die een duurzaam gebruik garanderen. Daarom ontvangt u bij Quingo maar liefst 3 jaar garantie op uw scootmobiel.

Ervaar ook het verschil tussen een scootmobiel en een Quingo

Voor een aantrekkelijk geprijsde scootmobiel te koop belt u: 0800 – 20 20 of stuurt u een e-mail naar contact