Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo scootmobiel winkel ook bij u in de buurt!

Specialisten van de scootmobiel winkel helpen bij het maken van de juiste keuze als u een scootmobiel aanschaft. Comfort, degelijkheid en kwaliteit spelen namelijk een belangrijke rol. In de scootmobiel winkel vindt u scootmobiels van het kwaliteitsmerk Quingo. Er is altijd wel een scootmobiel winkel bij u in de buurt. Ervaar zelf welk exemplaar bij u past.

Scootmobielen van Quingo: betrouwbaar en comfortabel

Scootmobiel WinkelIn de scootmobiel winkel kunt u de scootmobielen van Quingo uit proberen. U merkt waarom betrouwbaarheid, comfort en stabiliteit bij Quingo onovertroffen is.

Quingo maakt gebruik van 5 wielen en combineert dit met de Quintell-technologie. Dit zorgt voor een optimale zithouding en een stabiliteit die vele malen hoger is dan een scootmobiel met 4 wielen. De door Quingo geselecteerde scootmobiel winkel adviseert u graag.

Kies bewust

Neem de tijd voor uw bezoek aan de scootmobiel winkel en maak uw keuze uit de vele modellen van Quingo. De experts van de scootmobiel winkel weten welke bij u past. U zult tevreden de scootmobiel winkel verlaten. Zit er geen scootmobiel winkel bij u in de buurt?

Neem dan contact op met Quingo en laat een adviseur u thuis verder helpen met uw keuze.