Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Jong gebruikte scootmobielen en demonstratiemodellen

De voordelen van een nieuw scootmobiel model tegen de prijs van een tweedehands? Kiest u voor een scootmobiel zo goed als nieuw, dan gaat deze wens moeiteloos in vervulling. Ook als het om een Quingo scootmobiel gaat. Quingo ruilt jong gebruikte scootmobielen in en verkoopt geregeld haar demonstratiemodellen.

Onze grondig nagekeken blikvangers

Om met die laatste te beginnen, demonstratiemodellen dragen het predicaat ‘scootmobiel zo goed als nieuw’ met trots. Deze Quingo scootmobielen zijn een tijdje met onze adviseur op stap geweest en verzorgden bij verschillende klanten een proefrit aan huis. De conditie van deze scootmobielen is uitzonderlijk goed, want zij moesten doorlopend als blikvanger fungeren. Ook zijn ze nog maar heel beperkt gebruikt, want tijdens onze proefritten aan huis worden natuurlijk slechts beperkte afstanden gereden. Elke Quingo scootmobiel zo goed als nieuw wordt vooraf grondig nagekeken. Worden zwakke plekken vastgesteld, dan worden deze eerst hersteld.

Jarenlang plezier van een jong gebruikt scootmobiel model

Onze voorraad gebruikte scootmobielen wisselt voortdurend. Via inruil worden geregeld tweedehands scootmobiel modellen verkregen. Sommige exemplaren zijn soms maar zeer korte tijd in gebruik geweest. Het kan zowel om een gebruikte Quingo gaan als om een scootmobiel van een ander merk. Ook deze kort gebruikte modellen verdienen vaak het predicaat ‘scootmobiel zo goed als nieuw’. Ze zijn net ingereden en nog moeiteloos geschikt voor jarenlang gebruik.

Scootmobiel en accu’s worden grondig gecontroleerd

Kiezen voor een vervoermiddel uit onze collectie ‘scootmobiel zo goed als nieuw’ is kiezen voor zekerheid. Als landelijk werkende scootmobiel merkdealer gaan wij vakkundig met onze producten om. Wordt een scootmobiel door inruil verkregen, dan gaat hij eerst ons servicetraject in. Elk onderdeel wordt grondig nagekeken en vervangen als dit nodig is. Ook de accu’s worden op hun prestaties gecontroleerd. Functioneren zij niet meer naar behoren, dan is vervanging zo geregeld. Uiteraard doet de noodzaak van vervanging van de accu’s zich bij een scootmobiel zo goed als nieuw maar zelden voor. Scootmobielen uit dit assortiment zijn immers nog in topconditie.

Natuurlijk geven wij garantie

U heeft voordelig een gebruikte scootmobiel bij Quingo aangeschaft, maar wenst na aankoop ook voldoende zekerheid. Dat vinden wij logisch en aan deze wens komen wij dan ook graag tegemoet. Betreft de gebruikte scootmobiel uit de collectie ‘scootmobiel zo goed als nieuw’ een gebruikte Quingo, dan loopt de garantie gewoon door. Quingo’s garantie duurt altijd 3 jaar, onder aftrek van de inmiddels verstreken gebruiksduur. Wanneer u een demonstratiemodel of jong gebruikte scootmobiel bij ons koopt, wenst u uiteraard ook een betrouwbare actieradius. Wij bieden optimale zekerheid, door de garantie die u bij aankoop op de accu’s krijgt.

Klantenteam en serviceteam staan voor u klaar

De aanschaf van een scootmobiel zo goed als nieuw opent voor u bij Quingo alle deuren. Zo kunt u op ons gratis telefoonnummer elke dag het klantenteam bereiken. Op vragen over het gebruik, het onderhoud of de verzekering krijgt u vriendelijk en deskundig antwoord. Ook kunt u ten allen tijde een beroep doen op ons mobiele serviceteam. De gecertificeerde scootmobiel monteurs van Quingo weten in heel Nederland en België moeiteloos uw voordeur te vinden. Onderhoud aan uw scootmobiel zo goed als nieuw of een reparatie, verzorgen zij in alle rust bij u aan huis.

Hoe belangrijk zijn stabiliteit, ergonomie en comfort voor u?

Kiest u bij de aanschaf van een “scootmobiel zo goed als nieuw” voor een vrijwel nieuwe Quingo, dan ervaart u de voordelen van stabiliteit, ergonomie en comfort. Bij andere scootmobiel merken is dit minder. Zo gedraagt een 3-wieler zich in de bochten minder stabiel dan de Quingo scootmobiel op 5 wielen. Ook neemt een 4-wieler zijn bochten veel te ruim en heeft u onvoldoende plaats voor uw voeten. Uw wensen bepalen echter wat u nodig heeft. Is de scootmobiel bedoeld voor dagelijks gebruik en voor korte of juist lange ritten? Ook passen wij onze prijzen aan op de kwaliteit die elke scootmobiel zo goed als nieuw u te bieden heeft.

Bent u ook nieuwsgierig naar het assortiment dat Quingo u te bieden heeft? Bel dan gauw onze medewerkers op het klanten contact centrum. Hier kunt u ook vrijblijvend in een scootmobiel zo goed als nieuw een proefrit in uw eigen omgeving afspreken.