Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo scootmobielshop daar komt u verder mee!

ScootmobielshopDe experts van de scootmobielshopinformeren u graag over de scootmobieldie bij u past. In de scootmobielshop ervaart u het comfort en degelijkheid van Quingo. De door Quingo geselecteerde scootmobielshop heeft altijd het actuele aanbod in huis.

Waarom Quingo kiezen?

In de scootmobielshop vindt u 5-wiels scootmobielen van Quingo. Deze innovatie zorgt voor unieke stabiliteit. Dit combineert Quingo met de Quintell-technologie waardoor u uiterst comfortabel van uwscootmobiel gebruik kunt maken. Hoge stoepranden zijn geen probleem. Veiligheid, bewegingsvrijheid en betrouwbaarheid staat bij Quingo hoog in het vaandel. Maak kennis met één van de 5 modellen van Quingo bij uw scootmobielshop.

Service bij de scootmobielshop of bij u thuis

Voor een onderhoudsbeurt of een reparatie kunt u altijd terecht bij de scootmobielshop. Maar Quingo heeft ook een eigen team van servicemonteurs zodat uw scootmobiel gewoon bij u thuis kan worden gerepareerd of onderhouden.

U kunt altijd een afspraak maken met de scootmobielshop in de buurt voor een vrijblijvende proefrit.

Voor meer persoonlijke informatie

Bent u niet in de gelegenheid om een scootmobielshop te bezoeken, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze vriendelijke medewerkers.