Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Een scootmobile om overal te gebruiken

Geniet u volop van het leven en bent u graag op elke plek mobiel? Dan biedt het Quingo assortiment u hiervoor alle kans. Zo vindt u er de Quingo Air scootmobile die geheel demontabel is. Met een minimum aan inspanningen legt u de losse onderdelen zo in de auto. Absoluut revolutionair is de Quingo Flyte scootmobile. Deze opvouwbare scootmobile uit ons programma gaat zonder tillen de auto in!

Zelfs de kleinste auto biedt genoeg ruimte voor deze scootmobile

ScootmobileDankzij zijn unieke ontwerp is de Quingo Flyte in opgevouwen toestand helemaal plat. Hij neemt weinig ruimte in en kan hierdoor in de kleinste auto worden meegenomen. Maar dit is slechts een klein deel van het revolutionaire concept. Nog interessanter is dat deze scootmobile zichzelf in uw auto parkeert. Hoe de Quingo Flyte dit doet? Via de lichtgewicht metalen oprit van het Flyte station rijdt deze scootmobile zo uw achterbak in. U bedient hem hierbij met de afstandsbediening. Eenmaal geparkeerd hoeft u alleen nog de oprit in te schuiven. Voor het Flyte station zijn aanpassingen aan de auto niet nodig.

Geweldige stabiliteit, actieradius en comfort

Bij de doorsnee scootmobile die opvouwbaar is, levert u vaak in op actieradius, comfort en veiligheid. Dit is niet het geval bij de Quingo Flyte. Deze scootmobiel beschikt over een actieradius van maar liefst 37 kilometer en deze kan u zelfs uitbreiden tot 54 kilometer. Terwijl u geniet van de vorstelijke zit op deze scootmobile, neemt u met gemak stoepranden en richels. Door het stabiele 5 wiel systeem, dat alleen Quingo heeft, raakt u hierbij niet uit uw evenwicht. Vergelijkt u dat eens met de gemiddelde opvouwbare 3 wieler waarmee u zich tracht te verplaatsen door de stad. Met deze innovatieve scootmobile kunt u ook moeiteloos een flinke lading mee nemen. De Quingo Flyte scootmobile kan op veilige wijze tot maar liefst 160 kilo aan gewicht vervoeren.

Zelfstandig op weg met de Quingo Flyte

De Quingo Flyte mobile biedt u onbeperkte vrijheid. Met behulp van het Flyte station rijdt u deze scootmobile zonder hulp uw auto in en uit. Ook tijdens uw bezoek aan krappe winkels, volle winkelstraten en druk bezochte musea kunt u zich uitstekend redden. Het centrale middenwiel van de 3 voorwielen die de Quingo Flyte heeft, garandeert u een uiterst kleine draaicirkel. Vergelijkt u dat eens met de gemiddelde scootmobile met 4 wielen!

Wilt u nader kennis maken met het betaalbare en baanbrekende concept van deze scootmobile? Neem dan gerust contact met ons op voor een overzichtelijke brochure of vrijblijvende proefrit in uw eigen omgeving. Bel 0800 – 2020 of vul het online contactformulier in op quingo.nl.