Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Aankoop nieuwe Quingo? Verkoop scootmobiel als inruil

Verkoop scootmobiel

De scootmobiel sector groeit gestaag

De verkoop scootmobiel neemt op internet steeds grotere vormen aan. Dat is logisch want steeds meer mensen hebben behoefte aan een aangepast stuk mobiliteit. De kwaliteit van de verschillende scootmobiel modellen verschilt nogal, evenals de kwaliteit van de bedrijven die zich met de verkoop scootmobiel bezig houden.

Quingo voor een nieuwe 5 wiel scootmobiel

Quingo is in de eerste plaats gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe scootmobielen. Wanneer u op onze website kijkt, ziet u direct een overzicht van de nieuwste modellen. Zij staan qua veiligheid en comfort op de eerste plaats, want Quingo scootmobielen hebben als enige een 5ewiel. Er kan hierdoor gerust worden gezegd dat Quingo zich heeft gespecialiseerd in de verkoop scootmobiel met hoge stabiliteit. Quingo is met nadruk geen tussenhandelaar. Dat is ook logisch, want geen enkel ander merk heeft het stabiele 5e wiel. Bovendien vergt tussenhandel een geheel andere specialisatie. U kunt daarom bij ons niet tot zaken komen als u slechts uw oude scootmobiel verkopen wilt.

Inruil bij Quingo altijd mogelijk

Misschien heeft u zich al verdiept in een nieuw model Quingo. Onze verkoop scootmobiel wordt door een uitgebreid servicenetwerk ondersteund. Neemt u daarom gerust de telefoon en bel gratis ons klanten contact centrum voor meer informatie. Hier kunnen onze medewerkers u ook direct informeren over de mogelijkheden van inruil die Quingo u biedt. Want deze mogelijkheid bij de verkoop scootmobiel bieden wij nadrukkelijk wél. Wij zijn ons immers goed bewust van de kosten die samenhangen met de aanschaf van een nieuwe scootmobiel. Die kunnen wij voor u matigen, door deze inruil mogelijk te maken. Het maakt hierbij niet uit of het bij uw oude scootmobiel gaat om een model met 3 wielen. Mogelijk kunnen wij deze weer doorverkopen aan een gegadigde, die ondanks de mindere stabiliteit van 3 wielen de voorkeur geeft aan een voordelige aankoop boven een stabieler Quingo 5 wiel model. Ook uw 4 wieler is welkom. De ruime draaicirkel van uw model vormt hierbij geen beperking.

Verkoop scootmobiel? Vertel het onze adviseur

Onderdeel van de uitgebreide service die Quingo biedt, is de proefrit bij u aan huis. Onze adviseur komt op bezoek en brengt het Quingo model van uw voorkeur met zich mee. De afspraak voor een proefrit vormt ook een uitstekend moment om de scootmobiel te bekijken die u wilt inruilen. De mogelijkheid van inruil kan immers bij de keuze van een nieuwe Quingo een belangrijke overweging vormen. Wanneer u uw oude vervoermiddel als verkoop scootmobiel aan ons kunt aanbieden, kunt u zich mogelijk een luxer Quingo model permitteren. Besluit u inderdaad tot aanschaf van een nieuwe Quingo over te gaan, dan zorgen wij dat uw oude scootmobiel bij u thuis wordt opgehaald. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar.

Ook meer weten over de verkoop scootmobiel? Bel ons klanten contact centrum en vraag gelijk de brochure aan. Ook kunt u alvast een afspraak maken voor een vrijblijvende proefrit in uw eigen omgeving. Bel daarom gratis 0800 2020.