Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo zoekt een enthousiaste monteur buitendienst in Noord-Holland. Bekijk snel onze vacature en het filmpje om een indruk te krijgen van wat een monteur buitendienst bij Quingo zoal doet.

Functieomschrijving

Wij zoeken een fulltime monteur buitendienst in de provincie Noord-Holland. Ervaring met het monteren en repareren van scootmobielen is zeer gewenst, maar niet perse nodig. Gevoel voor elektro en graag ‘sleutelen’, is wel zeer belangrijk. Werken als monteur is de hoofdactiviteit. Echter, wij zoeken ook iemand die potentiële verkoopkansen ziet en die optimaal kan benutten.

Onze werkwijze

Wij werken landelijk bij onze klanten aan huis in de provincies Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland. Onze klantenservice maakt de afspraken met onze klanten. Deze afspraken zijn bij de klanten thuis. Als monteur buitendienst bezoek je vervolgens op afspraak onze klanten met een compleet ingerichte servicebus. Hier voer je vervolgens ter plekke bij de klanten thuis onderhoudsbeurten en reparaties uit.

Wij geven als bedrijf onze monteurs in de buitendienst de ruimte om een band op te bouwen met onze klanten. De opgebouwde band komt namelijk de verkoop van scootmobielen ten goede. Bovendien wordt het repareren, onderhouden en verkopen van scootmobielen vaak als zeer dankbaar werk wordt ervaren. Je helpt klanten immers letterlijk de weg op.

Functie-eisen

• Affiniteit met onze doelgroep (voornamelijk ouderen)
• Verstand van elektro
• Commerciële instelling en gevoel voor verkoop
• Sociaal overkomen
• Communicatief vaardig en klantgericht
• Zeer zelfstandig kunnen werken
• Rijbewijs

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf telt in totaal ongeveer 45 medewerkers. Hiervan werken 6 monteurs in de werkplaats en 5 monteurs in de buitendienst. We bestaan inmiddels 12 jaar en zijn uitgegroeid tot een degelijk bedrijf. Optimale service verlenen, is onze grote kracht. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit ouderen en mindervalide mensen aan wie wij kwalitatief hoogwaardige mobiliteitshulpmiddelen leveren en dat is een sterk groeiende markt.

Bedrijfscultuur

We hebben een zeer hecht en enthousiast team. Er heerst een gezellige werksfeer waarbij tevreden klanten onze grote drijfveer is.

Soort dienstverband: fulltime

Salaris: €2.300,tot €2.600 per maand

Solliciteren

Sluit de functie van monteur buitendienst bij je kennis, vaardigheden en interesse aan? En wil je graag ons team versterken?

Solliciteer nu!