Quingo onderzoeken en awards

3 jaar volledige garantie*

Dit is inclusief garantie op zowel mechanische als elektronische fabricagefouten. Vraag naar de voorwaarden.

 

*Een half jaar op accu’s

Scootmobiel van het Jaar 2016

Door de bezoekers van de Scootmobielpagina.nl en de redactie is de Quingo Toura2 uitgeroepen tot Scootmobiel van het Jaar 2016.

Scootmobiel van het Jaar 2015

De redactie en bezoekers van de Scootmobielpagina.nl hebben de Quingo Flyte met Flyte station uitgeroepen tot Scootmobiel van het Jaar 2015.

De Succes Award 2014

In 2014 is Quingo scootmobielen uitgeroepen tot de nummer 1 van de scootmobielbranche en ontving toen de Succes Award . Wij zijn daar trots op, want het is de grootste prijs van Nederland voor gezonde ondernemingen met visie en ambitie.

Onderzoek klantentevredenheid

We hebben onze klanten gevraagd in welk opzicht ze hun 5-wiel Quingo scootmobiel beter vinden dan hun vorige 3- of 4-wiel scootmobiel.

Vergelijkend onderzoek 4 en 5 wielen

De 5-wiel Quingo scootmobiel is veel comfortabeler qua rij- en zithouding dan een standaard 4-wiel scootmobiel van vergelijkbare lengte. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek van onafhankelijk onderzoeksbureau Davis Associates.

Quingo getest op veiligheid!

Volgens de gebruiker was het al zo…. De 5-wiel Quingo is de veiligste scootmobiel ter wereld. Maar nu tonen uitgebreide tests dat ook aan. Want, het Vijfde Wiel schakelde het onafhankelijke onderzoeksbureau Frazer Nash in om de stabiliteit van verschillende soorten scootmobielen te onderzoeken. En wat blijkt? Het vergelijkend onderzoek toont inderdaad aan dat 5-wiel scootmobielen stabieler én veiliger zijn voor de gebruiker.

MHRA

Quingo scootmobielen komen in verschillende onafhankelijke onderzoeken als beste uit de bus. Van de MHRA, Davis Associates en Frazer Nash. Niet voor niets zijn Quingo scootmobielen daarom al meerdere keren tot Scootmobiel van het Jaar uitgeroepen!

ISO gecertificeerd

De Quingo 5-wiel scootmobielen zijn uitvoerig getest, voldoen aan meerdere strenge kwaliteitseisen en zijn ISO gecertificeerd.