Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
Vering

Vering

Extra verstevigde vering. Speciaal op uw gewicht en wensen af te stellen voor een optimale vering en comfort.

Lichtgewicht mandje

Lichtgewicht mandje

Dankzij het gebruik van kunststof materialen is het mandje licht van gewicht en bestand tegen deuken. Daarnaast zit het mandje bevestigd aan het chassis en niet het stuur. Daardoor stuurt de Quingo scootmobiel niet zwaarder.

Verlichting

Verlichting

De verlichting aan de boven- en onderzijde van een Quingo scootmobiel verhoogt uw veiligheid. U bent daardoor namelijk altijd goed zichtbaar voor iedereen. Ook als u achter een hoge heg vandaan komt of ander hoog obstakel passeert.

Schokabsorberende Quintell

Schokabsorberende Quintell

Uitgerust met een smartbumper… gewoon voor de zekerheid.

Comfortabele stoel

Comfortabele stoel

De extra hoge rugleuning ondersteunt uw rug goed en de hoofdsteun biedt bescherming bij een eventuele aanrijding.

Verwarmde stoel en stuurgrepen

Verwarmde stoel en stuurgrepen

Unieke extra opties als een verwarmde stoel, verwarmde stuurgrepen en een achteruitkijkcamera.

Verende voetpanelen

Verende voetpanelen

De verende voetpanelen vangen (onverwachte) schokken op en voorkomen zo pijnklachten in uw enkels, benen en knieën. Bijvoorbeeld als u een stoep op- of afrijdt, een drempel passeert of over ongelijk wegdek rijdt. Ook dragen de verende voetpanelen bij aan een betere bloeddoorstroming. Daardoor gaat afstappen en lopen makkelijker na ‘lange’ ritten.

Achteruitkijkcamera

Achteruitkijkcamera

Alleen bij Quingo! De achteruitkijkcamera. Die staat continu aan waardoor u altijd precies zit wat er achter u gebeurt. Dit is handig én veilig. Onder andere bij het stallen van uw scootmobiel en in drukke verkeerssituaties. Let op! De achteruitkijkcamera is optioneel voor de Toura2 en de Vitess2. Deze zit er dus niet standaard op.

Veiligheid

Veiligheid

Met de 5-wiel Quingo modellen behoort omvallen met uw scootmobiel tot het verleden. De Quingo is namelijk uitvoerig getest op veiligheid bij stoepjes en scherpe bochten en komt telkens als veiligste uit de bus. De Quingo scootmobiel presteert gewoonweg uitmuntend in verkeerssituaties waar andere scootmobielen eventueel omvervallen.

 

Comfort

Comfort

De Quingo 5-wiel heeft een ergonomisch verantwoord zitcomfort en dat zorgt voor een correcte zithouding. En omdat de stoel- en voetsteunen volledig verstelbaar zijn, is de Quingo scootmobiel geschikt voor mensen van verschillende lengtes.

Wendbaarheid

Wendbaarheid

Dankzij de korte draaicirkel is de Quingo scootmobiel zeer wendbaar. Daardoor manoeuvreert de scootmobiel zeer gemakkelijk in allerlei kleine ruimtes. Bijvoorbeeld in winkels, zorgtehuizen en supermarkten. En uniek is ook dat de korte draaicirkel niet ten koste gaat van de stabiliteit van de 5-wiel Qingo. Dit komt door de toegepaste Quintell-technologie.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?