Veiligheid

Veiligheid

Qua veiligheid behoort de Quingo 5-wiel scootmobiel tot de absolute wereldtop. Want, dankzij de 5 wielen ligt de Quingo altijd stabiel op de weg.  Zo rijdt u met een 5-wiel scootmobiel veilig stoepjes op en af waar een andere scootmobiel kan kantelen. Inderdaad! Met een Quingo is omvallen met uw scootmobiel verleden tijd.

Meer over Veiligheid
Comfort

Comfort

De Quingo scootmobiel staat bekend om zijn uitstekende zitcomfort. Zo is de stoel volledig op maat in te stellen evenals de voetsteunen. Hierdoor biedt de Quingo u altijd een anatomisch gezonde rijpositie en het zorgt ervoor dat de 5-wiel scootmobiel eveneens zeer geschikt is voor lange mensen.

Meer over Comfort
Wendbaarheid

Wendbaarheid

De draaicirkel van de 5-wiel Quingo is kort. Daardoor is de scootmobiel zeer wendbaar en uitermate geschikt om in kleine ruimtes te manoeuvreren, zoals winkels, zorgtehuizen en supermarkten. Aantrekkelijk is bovendien dat de korte draaicirkel van de Quingo scootmobiel de stabiliteit niet negatief beïnvloedt.

Meer over Wendbaarheid
Service

Service

Bij calamiteiten kunt u vertrouwen op de uitstekende service van familiebedrijf Vijfde Wiel. Dat is fijn, want daardoor wordt u niet beperkt in uw bewegingsvrijheid. De meer dan 4.000 klanten van Quingo scootmobielen hebben dat inmiddels in de praktijk ervaren!

Meer over Service
Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Quingo scootmobielen zijn zeer betrouwbaar. Dat betreft zowel de veiligheid, het zitcomfort als de kwaliteit van de 5-wiel scootmobielen. Testen tonen dat keer op keer aan. Quingo scootmobielen beschikken dan ook over een ISO certificaat en voldoen aan meerdere strenge kwaliteitseisen. Tevens ontvangt u bij aankoop van een 5-wiel Quingo scootmobiel 3 jaar volledige garantie.

Meer over Betrouwbaarheid
Ontwikkeling

Ontwikkeling

Quingo 5-wiel scootmobielen zijn innovatief en lopen qua technische ontwikkeling ver voor. Om die voorsprong te behouden worden de Quingo scootmobielen continu getest en verder ontwikkeld. Opgedane ervaringen en beproefde technieken worden vervolgens toegepast in nieuwe modellen. Daardoor leveren wij u uitsluitend kwalitatief hoogwaardige scootmobielen die bewezen veilig zijn.

Meer over Ontwikkeling
Beoordelingen

Beoordelingen

Benieuwd hoe anderen de producten en service van Quingo scootmobielen ervaren? Bekijk hier een aantal korte recensies van Quingo klanten.

Meer over Beoordelingen