Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Betaalbare Bedrijfsjurist

Samenwerken met het Quingo-team voelt als een warm bad. Het bedrijf en haar medewerkers hebben oog voor andere mensen. De communicatie is informeel en het hebben van vertrouwen in elkaar wordt erg belangrijk gevonden. Hopelijk mag ik nog lang samenwerken met Quingo!

 

Groet, mr Willeke Moolenaar – van Kemenade

 

http://www.betaalbarebedrijfsjurist.nl/

Reclame Bureau Frank

De samenwerking met Quingo is geweldig! Ik heb dan ook niet het gevoel dat Quingo een klant van mij is, we werken echt samen. Als leverancier ben je dan toch onderdeel van Quingo. Vertrouwen en samenwerking staan bij Quingo centraal en daarom werk ik met veel plezier voor ze. Persoonlijkheid en kwaliteit zijn kernwoorden in mijn bedrijfsfilosofie. Ook hier weer een mooie aansluiting met Quingo. Ik hoop nog veel jaren met dit fijne bedrijf samen te werken.

 

Met mobiele groet,
Frank Mutsaarts

 

rbfrank.nl

Creatieve Ondersteuning

Al geruime tijd werk ik voor Quingo. Ik word ingezet voor veel verschillende werkzaamheden. Van het ontwikkelen van websites tot het maken van klantenfilms. Ook ondersteun ik Quingo op het gebied van online marketing. Het is erg gaaf en leerzaam om te doen en ik krijg ook veel ruimte voor eigen inbreng. Het is erg gezellig om voor dit familiebedrijf te werken. Ik hoop dat ik nog lang mijn expertise mag inzetten voor Quingo en dat zij mij de ruimte blijven geven om te groeien.

 

Creatieve groet, Joost van den Heuvel

Theo van den Berg

Mijn naam is Theo van den Berg en ben ingeleend als zzp-er bij Quingo. In de zomermaanden is het lekker druk in de werkplaats. Het is dan een leuke uitdaging om met het hele team de schouders eronder te zetten zodat de klanten tevreden zijn én blijven. De variatie – van assembleren, repareren en uitleveren – maakt werken voor het Vijfde Wiel erg leuk.

 

Groeten,
Theo van den Berg

Mix-n-Mac

JP is een gedreven (web-)applicatie ontwikkelaar, die gebruiksgemak, veiligheid en bedrijfszekerheid boven alles heeft staan. Voor elk probleem ziet hij wel een oplossing. Hij staat met zijn bedrijf Mix-n-Mac dag en nacht voor u klaar. Hij is thuis op het gebied van websiteontwikkeling, webhosting, netwerkbeveiliging, VPN-verbindingen, data-opslag en meer. Ook kan hij uw bedrijfsprocessen ondersteunen via custommade webapplicaties.

 

http://www.mixnmac.nl

Ellen van den Heuvel

Sinds het najaar van 2015 werk ik voor Quingo. Ik houd mij bezig met het schrijven van teksten in de breedste zin van het woord. Zo schrijf ik onder andere teksten voor de website, maar ondertitel bijvoorbeeld ook bedrijfsfilmpjes. De opdrachten zijn boeiend en gevarieerd. Quingo geeft mij het vertrouwen om de opdrachten op mijn eigen creatieve wijze in te vullen. Quingo is een prettig en toegankelijk bedrijf waarvoor ik graag nog lang blijf werken.

ellen_heuvel@hotmail.com

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?