Video's

Bekijk hieronder de productfilm van de Quingo Vitess2. Hierop kunt u zien hoe de Quingo Vitess2 eruit ziet, hoe de scootmobiel bestuurd wordt en hoe de verschillende opties van de Quingo Vitess2 werken.


Laat u overtuigen van de veiligheid en het comfort van de Quingo Vitess2

Quingo Vitess2

Specificaties
 • Maximale snelheid 12,9 km/uur*
 • Maximale afstand 40 km*
 • Draaicirckel 113 cm
 • Draagvermogen 182 kg
 • Maximale stoephoogte 7,5 cm
 • Maximale helling 12
 • Elektrische motor 400 watt
 • Accu vermogen 2x50 Ah
 • Lengte x breedte 127 (139**) x 64 cm
 • Hoogte (zonder stoel of ingeklapt) 65 cm
 • Zithoogte (vanaf de voetenplaat) 52 - 59 cm (instelbaar)
 • Zithoogte (vanaf de grond) 64 - 70 cm (instelbaar)
 • Beenruimte (van heup tot voetsteun) 75 - 90/98 cm*** (instelbaar)
 • Voetruimte 56 - 63 cm (instelbaar)
 • Stoel breedte 47 cm
 • Garantie 3 jaar (6 mnd op accu's)
 • Prijs nieuw € 6550,-
 • Prijs 2e hands Op aanvraag (prijs is afhankelijk van voorraad en leeftijd)
 • Prijs demonstratiemodel Op aanvraag (prijs is afhankelijk van voorraad en leeftijd)
*

Bereik en snelheid afhankelijk van terrein, rijsnelheid, gewicht van bestuurder en omgevingstemperatuur/ weersomstandigheden. Bereik wordt niet gemeld op basis van ISO 7176-4.

**

Maat inclusief mandje

***

Bij stilstand extra beenruimte mogelijk tot 98 cm voor gemakkelijk op- en afstappen.

Daarom Vitess2

De Quingo scootmobiel met vele extra’s die zorgen voor een beter zitcomfort en een betere bloeddoorstroming. Hierdoor heeft u meer comfort en een heerlijk rijgenot.

Vering

Vering

Extra verstevigde vering. Speciaal op uw gewicht en wensen af te stellen voor een optimale vering en comfort.

Lichtgewicht mandje

Lichtgewicht mandje

Dankzij het gebruik van kunststof materialen is het mandje licht van gewicht en bestand tegen deuken. Daarnaast zit het bevestigd aan het chassis i.p.v. het stuur, waardoor de Quingo scootmobiel niet zwaarder stuurt.

Verlichting

Verlichting

De verlichting zit boven en beneden speciaal voor de veiligheid. Als u nu achter een heg vandaan komt bent u vooraf al duidelijk zichtbaar.

Schok absorberende Quintell

Schok absorberende Quintell

Smartbumper… gewoon voor de zekerheid.

Comfortabele stoel

Comfortabele stoel

Extra hoge rugleuning zodat uw rug goed ondersteund wordt en de hoofdsteun goed werkt bij een eventuele aanrijding.

Unieke opties

Unieke opties

Verwarmde stoel, verwarmde stuurgrepen en een achteruitkijkcamera.

Verende voetpanelen

Verende voetpanelen

De verende voetpanelen zorgen ervoor dat u geen klap in uw enkels, benen en knieën krijgt bij stoepjes, drempels en ongelijk wegdek. Ook zorgen zij voor een betere bloeddoorstroming waardoor u gemakkelijker kunt afstappen en kunt lopen na ‘lange’ ritten.

Achteruitkijkcamera

Achteruitkijkcamera

Alleen bij Quingo! De achteruitkijkcamera staat continue aan zodat u altijd precies kan zien wat er achter u gebeurt. Dit is handig en veilig bij het opbergen van uw scootmobiel en in drukke verkeerssituaties. Let op! De achteruitkijkcamera is optioneel voor de Toura2 en de Vitess2. Deze zit er dus niet standaard op.

Veiligheid

Veiligheid

Met de Quingo 5-wiel scootmobiel modellen is omvallen met uw scootmobiel verleden tijd. De Quingo scootmobiel presteert uitmuntend bij verkeerssituaties waar andere scootmobielen mogelijk om kunnen vallen. De Quingo scootmobiel is namelijk uitvoerig getest op veiligheid bij stoepjes en scherpe bochten, en kwam telkens als beste uit de bus.

Comfort

Comfort

De Quingo scootmobiel staat bekend om zijn ongeëvenaarde zitcomfort. Door de volledig verstelbare stoel- en voetsteunen is de Quingo scootmobiel ideaal voor mensen van elke lengte.

Wendbaarheid

Wendbaarheid

De 5-wiel Quingo scootmobiel heeft een zeer korte draaicirkel. Dit is ideaal voor gebruik van de scootmobiel in kleine ruimtes als winkels, zorgtehuizen en supermarkten. Het unieke van de Quingo scootmobiel is, dat de korte draaicirkel niet ten koste gaat van de stabiliteit dankzij de Quintell technologie.

Handleiding
Accessoires

Accessoires

Met de handige accessoires van Quingo scootmobielen kunt u optimaal genieten van uw Quingo scootmobiel. Maak uw scootmobiel compleet met bijvoorbeeld een achteruitkijkcamera of een extra mandje.

Informatie en prijzen

Zelf kopen of PGB, nieuw of 2e-hands

De prijs van de Quingo Vitess2 is afhankelijk van de manier van aanschaf. U heeft daarbij de keuze uit de volgende 2 opties, namelijk: zelf kopen óf aanschaf met een PGB.

 

Bij zelf kopen kunt u kiezen voor een nieuwe of 2e-hands scootmobiel. De nieuwprijs van de Quingo Vitess2 is €6550,–. De prijs van 2e-hands modellen varieert. Wij hebben meestal modellen beschikbaar vanaf €2500,–. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.

 

Bij aanschaf met een PGB vergoedt de gemeente (een groot deel van) uw scootmobiel vanuit de Wmo. U betaalt hiervoor een eigen bijdrage van maximaal €19,- per maand via het CAK. Uw Clientondersteuner begeleidt uw PGB-aanvraag volledig. Een PGB aanvragen is in veel gevallen ook mogelijk als u al beschikt over een bruikleen scootmobiel via de gemeente. Vraagt u onze Quingo brochure aan of neem telefonisch contact met ons op, wij sturen u graag vrijblijvend meer informatie hierover.

Brochure Quingo aanvragen

Al meer dan 4000 klanten gingen u voor door te kiezen voor een Quingo scootmobiel. Vraag daarom nu onze gratis brochure aan en kies ook voor een Quingo scootmobiel.

Vraag de gratis Quingo brochure nu aan

Alle prijzen overzichtelijk weergegeven

Met gratis Quingo DVD

Binnen 2 dagen in huis

Foto's

Bekijk hier alle foto's van de Quingo Vitess2. Bel gratis 0800-2020 voor een vrijblijvende proefrit en demonstratie bij u thuis.