Familiebedrijf Vijfde Wiel

Familiebedrijf Vijfde Wiel

Het Vijfde Wiel dankt zijn naam aan zijn unieke scootmobielen. In april 2008 is het Vijfde Wiel in Nederland opgericht door Nick Moolenaar. Tegenwoordig werken ook zijn zonen Pim en Gijs Moolenaar in het bedrijf. Daardoor is het Vijfde Wiel nu een heus familiebedrijf.

Meer over Familiebedrijf Vijfde Wiel
Ons Team

Ons Team

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan openheid en persoonlijk contact. Heeft u een vraag? Wilt u een afspraak maken voor een servicebeurt? En bent u benieuwd wie de collega aan de andere kant van de lijn is? Raadpleeg dan ons team met medewerkers.

Meer over Ons Team
Onze Werkwijze

Onze Werkwijze

Overweegt u een Quingo scootmobiel te kopen? En wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Maak dan nu kennis met onze unieke en uitstekende service. Al ruim 4.000 tevreden klanten in Nederland gingen u voor.

Meer over Onze Werkwijze
Partners

Partners

Wij zijn trots op de fijne samenwerking die we hebben met onze partners. Dankzij onze partners kunnen wij u een beter product aanbieden wat een meerwaarde voor u oplevert. Daarom bedankt Quingo zijn partners voor de goede samenwerking!

Meer over Partners
Video’s Scootmobielen

Video’s Scootmobielen

Bekijk de video's over onder andere hoe onze klanten de Quingo scootmobielen, onze service en overige producten ervaren.

Meer over Video’s Scootmobielen
Bekend van tv

Bekend van tv

Heeft u op de televisie een reclame van Quingo gezien ? Via onder andere NPO1, NPO2 en MAX? En wilt u die commercials nog een keertje bekijken? Klik dan op de onderstaande button.

Meer over Bekend van tv
Actie

Actie

Quingo heeft elke maand een interessante aanbieding of actie die u niet wilt missen! Lees er meer over op onze speciale actie-pagina.

Meer over Actie
Nieuwsblog

Nieuwsblog

Veel mensen kennen Quingo scootmobielen van tv-commercials en/of advertenties op internet. Daarnaast komt Quingo met grote regelmaat in het nieuws. Bijvoorbeeld wanneer wij zijn genomineerd voor een Award, een nieuw model scootmobiel introduceren, een bekende Nederlander ook voor een Quingo scootmobiel kiest, de 'Warme Douche' van Radar ontvangen of bij een goed bekeken programma als De Wereld Draait Door in het nieuws komen.

Meer over Nieuwsblog