Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Een scootmobiel die u heel gemakkelijk meeneemt

Met een inklapbare scootmobiel bent u – ongeacht waar u naartoe gaat – altijd mobiel. Want, deze opvouwbare scootmobielen neemt u makkelijk mee in de auto. Ideaal dus als u een dagje weg wilt of op vakantie gaat en moeilijk loopt. Quingo, de specialist in 5-wiel scootmobielen, heeft twee modellen lichtgewicht vouwscootmobielen: de Quingo Flyte en de Quingo Ultra. Hiermee verplaatst u zich veilig, comfortabel en onafhankelijk van iedereen. Lees verder en maak uitgebreid kennis met onze vouwscootmobielen.

Wat is een inklapbare scootmobiel van Quingo?

Kenmerkend voor de opvouwbare scootmobielen van Quingo is dat ze compact zijn, licht in gewicht, wendbaar en in een handomdraai ingeklapt of gedemonteerd kunnen worden. Daardoor zijn ze makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw auto, maar ook de trein of zelfs het vliegtuig. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen, kunt u het voertuig uitklappen of in elkaar zetten en ermee rijden. Dus, met een inklapbare scootmobiel van Quingo neemt u uw mobiliteit als het ware altijd mee en bent u overal mobiel! Bovendien zijn de opvouwbare 5-wiel Quingo scootmobielen zeer veilig in het dagelijkse gebruik.

Opvouwbare Quingo 5-wielen: stabiel, comfortabel en wendbaar

Quingo levert uitsluitend 5-wiel scootmobielen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dat geldt niet alleen voor de vaste modellen, maar óók voor de inklapbare uitvoeringen.

De twee extra voorwielen aan de voorzijde van de scootmobiel zorgen voor de stabiliteit. Ze vangen oneffenheden in de weg op en voorkomen dat u bij het op- en afrijden van een stoepje onverhoopt omvalt. De voetsteunen zitten vervolgens boven de wielen. Hierdoor kunt u uw voeten comfortabel naast het stuur plaatsen. Bovendien zijn de voetsteunen volledig verstelbaar evenals de stoel. Zodoende biedt de 5-wiel vouwscootmobiel u een comfortabele en anatomisch gezonde rijpositie. Tot slot is de draaicirkel klein wat de wendbaarheid van het opvouwbare voertuig ten goede komt. Aantrekkelijk is eveneens dat de korte draaicirkel van de 5-wiel  opvouwscootmobiel niet ten koste gaat van de stabiliteit.

Dat alles samen maakt van de inklapbare Quingo scootmobielen ideale reispartners waarmee u veilig én comfortabel op pad gaat.

Twee modellen opvouwbare Quingo scootmobielen

Zoal aangegeven omvat het scootmobielassortiment van Quingo twee modellen lichtgewicht vouwscootmobielen. Zo heeft u namelijk de keuze uit de  Quingo Flyte  en de Quingo Ultra die elk hun eigen voordelen en mogelijkheden hebben.

Quingo Flyte

De Quingo Flyte is een uiterst compacte scootmobiel die in het geheel opvouwbaar is. U hoeft het voertuig dus niet te demonteren. Oók hoeft u deze inklapbare scootmobiel niet op te tillen als u deze in de auto wilt meenemen. Via de oprijplaten van het bijbehorende Flyte Station rijdt u de opgevouwen scootmobiel met een afstandsbediening zelf in en uit de kofferbak. Deze handeling kost u slechts 60 seconden.

Inklapbare scootmobiel_ Quingo Flyte

Het fijne is bovendien dat het Flyte Station eenvoudig, zonder aanpassingen en gereedschap in nagenoeg elke kofferpak is te plaatsen. Dus ook in de kleine automodellen. Dit maakt de Quingo Flyte uniek en heeft niet voor niets het predicaat scootmobiel van het jaar 2015 gekregen.

Gaat u vervolgens rijden met de Quingo Flyte? Dan beschikt u over een actieradius van maar liefst 37 kilometer. Naar wens kan deze zelfs worden uitgebreid naar 54 kilometer. Tel daar de kleine draaicirkel van 102 cm plus het draagvermogen van 160 kilo bij op en het is duidelijk dat u met deze inklapbare scootmobiel over een bijzonder vervoermiddel beschikt dat zeker niet onder doet voor een vaste scootmobiel.

Quingo Ultra

De Quingo Ultra is weliswaar geen opvouwbare scootmobiel, maar het model is wel eenvoudig te demonteren en mee te nemen. De losse onderdelen, die licht van gewicht zijn, legt u in de kofferbak en op de plek van bestemming zet u de scootmobiel in een mum van tijd in elkaar.

En uiteraard voldoet de uitneembare Quingo Ultra aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als alle andere 5-wiel modellen. Zo is de Ultra uiterst stabiel en veilig dankzij de twee extra wieltjes aan de voorzijde. Ook beschikt het over een ergonomisch gevormde stoel en is zowel de zithoogte als beenruimte instelbaar waardoor deze uitneembare scootmobiel zeer comfortabel rijdt. Verder zorgt de kleine draaicirkel van 104 cm ervoor dat de Quingo Ultra zeer wendbaar is en prima geschikt om in kleine ruimtes en binnen te gebruiken.

De Quingo Ultra beschikt vervolgens standaard over 4 accu’s wat goed is voor een actieradius van maximaal 24 km. Prettig is ook dat de Quingo Ultra optioneel een externe laadbox heeft. U kunt daarmee 2×15 Amp accu’s buiten het voertuig opladen. Handig als u bijvoorbeeld een weekendje weggaat en de Quingo Ultra in de auto wilt laten liggen. U kunt dan immers de accu’s binnen op de plek van bestemming opladen. Kortom, de Quingo Ultra is een fijne, veilige en comfortabele scootmobiel. Ideaal om mee te nemen in de auto als u bijvoorbeeld gaat winkelen in een naburige plaats, een uitstapje maakt met familie of op uw vakantiebestemming de omgeving wilt verkennen.

Uitgebreide service Quingo, ook aan huis

Kiest u voor een Quingo scootmobiel? Inklapbaar of demontabel? Dan koopt u een kwaliteitsproduct. Daarbij komt dat wij u een uitstekende service bieden als het gaat om scootmobiel rijden. Niet alleen adviseren wij u uitgebreid over de aanschaf van een geschikte scootmobiel. Ook is mogelijk een service- en onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten zodat u altijd over een goed geoliede scootmobiel beschikt die ook nog eens een jaarlijkse onderhoudsbeurt krijgt. Mocht er onverhoopt iets mankeren aan uw inklapbare scootmobiel dan zijn wij doorgaans binnen twee dagen bij u thuis om de scootmobiel te repareren.

Informatie opvouwbare Quingo scootmobiel en gratis proefrit thuis

Bent u geïnteresseerd in een inklapbare scootmobiel van Quingo? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van het klant contact centrum. Zij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u liever eerst eens het gemak van een scootmobiel ervaren? Maak dan een afspraak voor een gratis proefrit bij u thuis. U kunt bellen naar 0800 – 2020 of vul ons contactformulier in. Alles is vrijblijvend en zonder verplichtingen.

 

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?