Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Een scootmobiel die u heel gemakkelijk meeneemt

Neemt u graag de scootmobiel mee om hem ook te kunnen op andere plaatsen? Dan bevat het Quingo modellenprogramma hiervoor meerdere uitstekende oplossingen. Zo is de Quingo Flyte een volledig inklapbare scootmobiel en is de Quingo Air demontabel. In beide gevallen neemt u de scootmobiel moeiteloos mee in de auto, en voor de Quingo Flyte hoeft u zelfs niet te tillen.

De Quingo Flyte inklapbare scootmobiel past in de kleinste auto

De inklapbare scootmobiel Quingo Flyte is zeer doordacht ontworpen. Na het inklappen is hij bijzonder compact. Doordat deze scootmobiel maximaal opvouwbaar is, kan hij in de kleinste auto worden vervoerd.

Inklapbare ScootmobielMaar dit is nog niet alles. Bij een inklapbare scootmobiel vormt vaak het gewicht een probleem. De gebruiker is meestal niet zelfstandig in staat om de scootmobiel in en uit de auto te tillen. Het ontwerpteam van Quingo scootmobielen heeft hiervoor een briljante oplossing bedacht: de inklapbare scootmobiel Quingo Flyte rijdt op afstand bediend zelfstandig de auto in. U maakt hiervoor gebruik van het Flyte station dat in vrijwel elke auto past. Voor het Flyte station hoeft u de auto bovendien niet aan te passen. U monteert het met zuignappen in de laadruimte.

Riante wegligging, comfort en actieradius

In tegenstelling tot de meeste andere opvouwbare modellen, is de inklapbare scootmobiel Quingo Flyte in alle opzichten een volwaardig vervoermiddel. Er wordt bij deze scootmobiel niet bezuinigd op stabiliteit, comfort en actieradius. Door het befaamde 5 wiel systeem van Quingo, geniet u van een riante wegligging. In tegenstelling tot de driewielers neemt u er in stedelijke gebieden moeiteloos de stoepranden mee. De drie voorwielen garanderen u hierbij maximale stabiliteit. Ook tijdens het shoppen in de stad wordt u op geen enkele wijze geremd bij uw winkelbezoek. Door de minimale draaicirkel kunt u met deze inklapbare scootmobiel elke winkel bezoeken. Vergelijkt u dat eens met de beperkingen die de forse draaicirkel van een vierwieler u oplegt!

Onafhankelijk met de Quingo Flyte

Met de inklapbare scootmobiel Quingo Flyte blijft u onafhankelijk, want u kunt deze inklapbare scootmobiel zelf in- en uitladen. Bent u eenmaal met de Quingo Flyte op pad, dan beschikt u over een actieradius van maar liefst 37 kilometer. Naar wens kan deze zelfs worden uitgebreid naar 54 kilometer. Tel daar het draagvermogen van 160 kilo bij op en het is duidelijk dat u met deze inklapbare scootmobiel over een vervoermiddel beschikt dat respect afdwingt en niet onder doet voor een vaste scootmobiel.

Nieuwsgierig geworden naar deze revolutionaire inklapbare scootmobiel? Neem dan gerust contact met ons op voor een overzichtelijke brochure of vrijblijvende proefrit in uw eigen omgeving en bel 0800 – 2020 of vul het online contactformulier in op quingo.nl