Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

5 Wiel scootmobiel kopen

Scoot mobiel kopen

Een 5 wiel scootmobiel kopen voor ongekende stabiliteit en rijplezier

Bent u op zoek naar een scootmobiel, die voldoet aan al uw eisen op het gebied van veiligheid en rijplezier? Kies dan beslist voor een passende 5 wiel scoot mobiel van Quingo.

Vandaag de dag zijn er scootmobielen op de markt in allerlei uitvoeringen en maten. U heeft dus heel veel opties als het gaat om rijcomfort, snelheid en actieradius.

Een scootmobiel met 5 wielen kopen

De scootmobielen van Quingo zijn al meerdere jaren achtereen uitgeroepen tot scootmobiel van het jaar. De scootmobielen van Quingo zijn dankzij de Quintell technologie enorm stabiel op het wegdek. De Quintell technologie heeft alle positieve eigenschappen van de 3 en 4 wiel scootmobielen toegepast op de scootmobiel met 5 wielen. Dit unieke concept heeft geleid tot een scootmobiel die stabieler rijdt en qua rijcomfort niet te overtreffen is. De 5 wiel Quingo scootmobiel heeft zijn rijcomfort dus te danken aan de unieke en gepatenteerde Quintell technologie.

Deze scootmobiel heeft een groot centraal stuurwiel aan de voorzijde en zijdelings 2 kleine meedraaiende wielen. De achterzijde van deze scootmobiel heeft twee aandrijfwielen, een eigenschap die is overgenomen van de scootmobiel op 3 of 4 wielen.

Met zijn unieke uitvoering voldoet de scootmobiel met 5 wielen niet alleen aan uw behoefte en eisen, maar biedt hij een ongekende rijcomfort en stabiliteit.

Waarom een scootmobiel met 5 wielen?

Een scootmobiel met 3 wielen is een praktische keuze voor personen met langere benen. Dankzij de vormgeving komen de benen langs het stuur te zitten. Daarnaast is deze scootmobiel uitermate geschikt om mee te gaan winkelen of voor het berijden van smalle paden. Dankzij de korte draaicirkel van een scootmobiel op 3 wielen is hij extra wendbaar. Echter zijn scootmobielen op 3 wielen veel minder stabiel op oneffen wegen en bij het op- of afrijden van stoepen en het nemen van scherpe bochten.

Een scootmobiel op 4 wielen is vergeleken met een 3 wiel scootmobiel veel stabieler, omdat hij een extra wiel heeft. Maar dat is ook de reden, waarom u bij dit model veel minder beenruimte hebt. Een scootmobiel op 4 wielen is dus niet geschikt voor personen met lange benen. Daarnaast heeft dit model een grotere draaicirkel en is deze zwaarder om te sturen.

Een scootmobiel op 5 wielen is, daarom de beste keuze. Deze scootmobielen zijn veel veiliger en stabieler in bochten en op stoepjes. Ook bieden ze extra beencomfort, dankzij de volledig verstelbare voetsteunen die boven de zijwielen aan de voorzijde zitten.

De 5-wiel scootmobiel heeft een ongekende stabiliteit, dankzij de buitenste voorwielen. Door deze extra stabilisatie kan het stuurwiel veilig stoepen of andere oneffen terreinen berijden. Hier bewijst de 5-wiel scootmobiel echt zijn waarde. Deze scootmobiel kan zelfs een stoep met een hoek van 45 graden oprijden. Scootmobielen met 3 en 4 wielen kunnen dit absoluut niet aan.

Vraag geheel vrijblijvend en gratis een proefrit aan!

Ervaar de ongekende stabiliteit van de scootmobielen van Quingo vandaag nog. Maak kennis met de scootmobiel op 5 wielen door een gratis proefrit aan te vragen. De ervaren adviseurs van Quingo komen graag bij u langs en stellen u in de gelegenheid elk model scootmobiel uit te testen. Bij onze adviseurs kunt u ook alle vragen stellen over de scootmobiel op 5 wielen.

Quingo heeft een ruim assortiment scootmobiel modellen waar uit u kunt kiezen:

  • Quingo Compact scootmobiel
  • Quingo Air scootmobiel
  • Quingo Classic scootmobiel
  • Quingo Flyte scootmobiel
  • Quingo Plus scootmobiel
  • Quingo Vitess scootmobiel
  • Quingo Toura scootmobiel

U kunt een gratis proefrit bij u thuis vandaag nog aanvragen. Bel voor een afspraak of gratis brochure op 800 – 20 20 of vul het online contactformulier in op quingo.nl

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?