Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo biedt u de mogelijkheid van scootmobiel reparatie aan huis. Dit heeft voor u veel voordelen waaronder bijvoorbeeld het feit dat uw scootmobiel niet hoeft te worden opgehaald voor reparatie. In dergelijke gevallen moet u uw scootmobiel vaak langere tijd missen, voordat deze gerepareerd en wel weer wordt teruggebracht. Over het algemeen kan uw scootmobiel door een scootmobiel monteur van Quingo aan huis worden gerepareerd en dit kan doorgaans zelfs binnen twee werkdagen. Als uw scootmobiel stuk is hoeft u dus niet lang zonder scootmobiel te zitten zodat u nergens heen kunt, maar bent u bijna altijd binnen twee werkdagen weer voorzien van een goed werkende scootmobiel. U kunt bij Quingo ook kiezen voor een servicecontract, zodat u de meeste kosten van een reparatie, waaronder voorrijkosten en kosten klein materiaal, niet hoeft te betalen. U kunt echter ook zonder onderhouds- en servicecontract gebruik maken van de service en diensten van de reparateur van Quingo.

Navigeer via onderstaand menu door de pagina:

  1. Uw scootmobiel moet gerepareerd worden
  2. Problemen met de scootmobiel
  3. Onderhouds- en service contract Quingo
  4. Pechhulp voor onderweg
  5. Scootmobiel reparatie door Quingo

Uw scootmobiel moet gerepareerd worden

Een scootmobiel stelt mensen, die niet meer zo goed ter been zijn, in staat om toch volop deel te nemen aan het dagelijks leven. Zelfstandig naar het winkelcentrum om de dagelijkse boodschappen te doen of naar het buurthuis voor de gezelligheid. De scootmobiel is onder ouderen met een mobiliteitsprobleem erg populair en in verband met de vergrijzing zien we steeds meer scootmobielen op straat. Ook jongeren met een mobiliteitsprobleem kunnen een veel zelfstandiger leven leiden als zij een scootmobiel hebben.

Soms is het weer mogelijk om zelfstandig naar het werk te gaan en u kunt veel beter deelnemen aan dagelijkse activiteiten en op bezoek gaan bij vrienden en familie. Als uw scootmobiel stuk gaat, dan is dat natuurlijk vervelend, want dan kunt u niet naar het werk of naar een geplande afspraak toe. De scootmobiel reparateur van Quingo zorgt er graag voor dat uw scootmobiel snel is gerepareerd zodat u weer op pad kunt. Scootmobiel reparatie aan huis is bij Quingo vanzelfsprekend!

Problemen met de scootmobiel

De meest voorkomende problemen met een scootmobiel zijn problemen met de accu of een lekke band. Als uw scootmobiel het niet doet, dan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Quingo. De medewerker van Quingo zal eerst samen met u proberen na te gaan wat er aan de hand zou kunnen zijn. Soms is op het display van de scootmobiel een storingsfout te zien en kan aan de hand van deze storingscode worden vastgesteld waar het probleem zit. Soms is sprake van een bedieningsfout of is de chauffeur vergeten de accu van de scootmobiel af te nemen. Dit kan natuurlijk iedereen overkomen en door telefonisch, samen met een medewerker van Quingo na te gaan wat er aan de hand zou kunnen zijn, kunnen veel problemen op afstand worden opgelost. Als het probleem met de scootmobiel niet op afstand is op te lossen dan maken wij met u een afspraak voor reparatie scootmobiel aan huis.

Onderhouds- en service contract Quingo

U kunt bij Quingo een onderhouds- en service contract afsluiten, zodat u zeker bent van snelle en professionele hulp als uw scootmobiel onverhoopt kapot gaat. U betaalt een jaarlijkse bijdrage voor het onderhouds- en service contract en bent zeker van een volledige service waaronder een jaarlijkse onderhoudsbeurt van de scootmobiel. Als de monteur van Quingo bij u thuis langs komt voor een reparatie, dan hoeft u geen voorrijkosten te betalen en de reparatie is inclusief klein materiaal. U bent ook geen kosten verschuldigd voor de arbeidstijd van de reparateur. Wilt u meer weten over het onderhouds- en servicecontract voor de scootmobiel van Quingo neem dan gerust contact op met de klantenservice. De medewerkers van Quingo zullen u graag alles vertellen over de mogelijkheden en alle voordelen.

Indien u een scootmobiel reparatie aan huis wilt zonder dat u daarvoor een servicecontract heeft afgesloten bij Quingo dan is dit uiteraard ook mogelijk. U betaalt in dat geval voor een scootmobiel reparatie aan huis de voorrijkosten en een vergoeding per uur voor de arbeidstijd van de monteur. Daarnaast moet u uiteraard ook de gebruikte materialen vergoeden.

Pechhulp voor onderweg

Uw scootmobiel kan onverhoopt stuk gaan als u onderweg bent. U kunt onderweg worden geconfronteerd met een lekke band, met een kapotte accu of met een ander probleem. U kunt daarom voor hulp bij pech onderweg een speciaal abonnement afsluiten bij de ANWB. Dit betreft de ANWB-pechhulp voor scootmobielen. Dit abonnement is vergelijkbaar met een ANWB-pechhulp voor auto’s. U heeft recht op hulp in heel Nederland, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Omdat het abonnement pechhulp voor scootmobielen van de ANWB persoonsgebonden is, kunt u ook een beroep doen op de ANWB-pechhulp als u op de scootmobiel van iemand anders rijdt.

De reparateur van de ANWB zal trachten uw scootmobiel ter plekke te repareren zodat u weer verder kunt rijden naar uw bestemming. Als scootmobiel reparatie ter plekke niet mogelijk blijkt te zijn, dan wordt u samen met uw scootmobiel naar een plek van uw keuze vervoerd. Dit kan betekenen dat u naar huis wordt gebracht maar u kunt ook voor een andere bestemming kiezen. Eenmaal thuis kunt u uiteraard weer een beroep doen op Quingo voor reparatie scootmobiel aan huis.

Scootmobiel reparatie door Quingo

Wilt u meer informatie over scootmobiel reparatie aan huis? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Quingo. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Quingo voor al uw vragen op het gebied van scootmobielen. Bel bijvoorbeeld voor informatie over koop of huur van een scootmobiel, over de voorwaarden van het onderhouds- en servicecontract of over de aanschaf van allerlei aantrekkelijke accessoires voor bij de scootmobiel. Wij staan graag voor u klaar. U kunt als nieuwe geïnteresseerde klant ook een gratis brochure inclusief dvd aanvragen. Ook in de brochure vindt u veel informatie over alle mogelijkheden bij Quingo. Reparatie scootmobiel aan huis nodig? Bel Quingo!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?