Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiel service waar en wanneer u maar wilt!

Scootmobiel ServiceQuingo wordt niet alleen gewaardeerd vanwege zijn veilige en betrouwbarescootmobielen, maar ook om zijn efficiënte helpdesk voor scootmobiel service. De medewerkers van onze scootmobiel service weten alle ins en outs van de Quingo-modellen.

Mobiele scootmobiel service

Bij Quingo werken mensen achter de helpdesk, maar wij hebben ook monteurs die naar u toe kunnen komen. De mobiele scootmobiel service van Quingo staat altijd voor u klaar en is door heel Nederland actief, zodat bij eventuele problemen met uw scootmobiel service altijd in de buurt is.

Scootmobiel service desk elke werkdag bereikbaar

De klantenservice van Quingo scootmobielen is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van negen uur ‘s ochtend tot zes uur ‘s avonds. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan staan onze monteurs altijd klaar voor het verlenen van snelle scootmobiel service.

Scootmobiel service vanaf aankoop

Tot onze scootmobiel service rekenen we bij Quingo ook het afstellen van uw scootmobiel. Een monteur van de Quingo scootmobiel service zal op het moment dat hij de scootmobiel bij u aflevert zorgen dat hij deze persoonlijk voor u aanpast en instelt zodat u het beste uit uw Quingo haalt.

Geen vraag is té veel en geen probleem té ingewikkeld

Onze technische mensen kennen de Quingo als geen ander. Blijft u vooral niet doorrijden met een probleem of vraag met betrekking tot uw scootmobiel. Wij zijn er voor u, waar en wanneer u maar wenst. Laat het ons weten door even contact op te nemen.