Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiel service waar en wanneer u maar wilt!

Scootmobiel ServiceQuingo wordt niet alleen gewaardeerd vanwege zijn veilige en betrouwbare scootmobielen, maar ook om zijn efficiënte helpdesk voor scootmobiel service. De technische medewerkers van onze service afdeling kennen alle ins en outs van de Quingo-modellen.

Mobiele service voor uw scootmobiel

Quingo heeft niet alleen een helpdesk ofwel klantenservice waar u met vragen en dergelijke terecht kunt. Ook hebben wij mobiele servicemedewerkers die naar u toe kunnen komen. Deze mobiele service van Quingo is actief in heel Nederland en staat altijd voor u klaar. Het fijne daarvan is onder meer dat bij eventuele problemen aan uw scootmobiel er altijd een medewerker in de nabijheid is die u kan helpen.

Servicedesk elke werkdag bereikbaar

De klantenservice van Quingo scootmobielen is dagelijks bereikbaar. De openingstijdens zijn van maandag tot en met vrijdag van negen uur ’s ochtend tot zes uur ’s avonds. Mocht er een reparatie of onderhoud aan uw scootmobiel nodig zijn? Vanwege bijvoorbeeld een lege accu, technische storing of andere mankement? Dan staan onze monteurs altijd klaar voor het verlenen van snelle service.

Scootmobiel service vanaf aankoop

Onze monteurs verzorgen niet alleen reparaties en onderhoud aan uw scootmobiel. Bij Quingo rekenen wij ook het afstellen van uw elektrische voertuig tot onze scootmobiel service. Dit betekent dat een monteur van Quingo bij aflevering van uw scootmobiel zorgt dat deze volledig bij u persoonlijke past. Dus de scootmobiel wordt  ter plekke zodanig afgestemd en ingesteld dat u het beste uit uw Quingo haalt.

Geen vraag is té veel en geen probleem té ingewikkeld

Onze technische mensen kennen de Quingo als geen ander. Blijft u vooral niet doorrijden met een probleem of vraag met betrekking tot uw scootmobiel. Wij zijn er voor u, waar en wanneer u maar wenst. Laat het ons weten door contact op te nemen.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?