Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
Maak kennis met de Quingo Ultra, de kenmerken en voordelen

Nieuw in het Quingo-assortiment is de Quingo Ultra. Een luxe uitneembare 5-wiel scootmobiel. Ideaal om binnen te gebruiken, maar ook buiten. Bovendien neemt u het voertuig makkelijk mee in de auto. Handig als u bijvoorbeeld een uitstapje met familie maakt of op vakantie gaat. In vogelvlucht een kennismaking met de nieuwe Quingo Ultra.

De Quingo Ultra: de voordelen op een rij

De nieuwe Quingo Ultra is evenals al onze andere Quingo-modellen een kwaliteitsproduct. Zo is het onder andere uitgerust met het gepatenteerde 5-wielsysteem. Dat zorgt er onder andere voor dat de Ultra net als alle andere Quingo scootmobielen uiterst stabiel en veilig is. U rijdt ook met deze nieuwe aanwinst in ons assortiment zonder problemen stoepjes op en af zonder het risico te lopen om te vallen. Maar, de Ultra biedt u uiteraard nog meer. Enkele fijne voordelen op een rij, namelijk:

De Ultra is lichter

De nieuwe uitneembare 5-wiel Quingo scootmobiel is uitgevoerd met een aluminium chassis. Het fijne daarvan is dat het voertuig lichter is én nog makkelijker in onderdelen is te vervoeren in de auto. U legt de losse onderdelen in de auto en op de plaats van bestemming zet u het voertuig in korte tijd in elkaar. Handig als u een naburige plaats bezoek, een dagje op pad gaat met familie of weekendje weggaat. U bent zo immers altijd overal waar u gaat mobiel.

De Ultra is comfortabeler

Ook zit en rijdt de demontabele Quingo Ultra zeer comfortabel. Want, net als alle andere 5-wiel modellen biedt het 80% meer beenruimte dan bijvoorbeeld 4-wiel scootmobielen met dezelfde afmeting. Daardoor is de Ultra geschikt voor mensen van elke lengte en heeft een maximaal draagvermogen van 140 kilo. Daarbij komt dat niet alleen de stoel en armleuningen instelbaar zijn, maar ook het stuur en de voetsteunen. Zo kunt u dus uw ideale zit- en rijpositie instellen wat bijdraagt aan een comfortabele zitpositie en zo eveneens zorgt voor veel rijplezier.

De Ultra is krachtiger

Qua bereik biedt de luxe Quingo Ultra u eveneens volop mogelijkheden. Want, deze uitneembare 5-wiel scootmobiel heeft standaard 4 accu’s wat goed is voor een actieradius van maximaal 24 kilometer. Dat is genoeg voor een dagtripje met vrienden en/of familie.

Aantrekkelijk is eveneens dat de Quingo Ultra optioneel een externe laadbox heeft. Hiermee kunt u 2×15 Amp accu’s buiten het voertuig opladen. Dat kan van pas komen als u een weekendje weggaat en de Quingo Ultra in de auto laat liggen. Op de plaats van bestemming laadt u dan binnen de accu’s op.

Nog meer pluspunten van de Quingo Ultra

Behalve dat de Ultra krachtiger, comfortabeler en krachtiger is, is het voertuig eveneens zeer wendbaar. Dat komt door de kleine draaicirkel van 104 centimer. Daardoor levert manouevreren in kleine binnenruimtes evenals krappe winkelpaden en in kleine straatjes geen problemen op.

Verder is de Ultra uitgerust met een mandje voor dat een draagvermogen van maximaal 4,5 kilo heeft. Ook beschikt de Ultra over een ingebouwde rugzak met klittebandsluiting aan de achterkant van de stoel. Het maximale draagvermogen daarvan is 2 kilo.

Tot slot is de Quingo Ultra standaard uitgerust met een smartphonehouder en USB-poort. Ideaal om een mobiele telefoon of soortgelijke apparatuur tijdens een rit op te laden.

Uitgebreide Quingo service, ook bij u thuis

En het spreekt natuurlijk voor zich dat wanneer u kiest voor een Quingo Ultra u een product van topkwaliteit aanschaft. Daarnaast kunt u uiteraard rekenen op onze uitstekende serviceverlening. Niet alleen wat betreft een uitgebreid advies bij aankoop, maar ook daarna staan wij voor u klaar. Zo is het onder andere mogelijk een service- en onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over een goed rijdende en veilige scootmobiel beschikt, inclusief een jaarlijkse onderhoudsbeurt. En heeft uw uitneembare Quingo Ultra scootmobiel onverhoopt een mankement? Dan komen wij bij u thuis langs om de scootmobiel te repareren.

Informatie uitneembare Quingo scootmobiel en thuisproefrit

Heeft u interesse in de nieuwe uitneembare Quingo Ultra scootmobiel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u liever eerst eens de Ultra of een ander 5-wiel Quingo scootmobiel proberen? Maak dan een afspraak voor een gratis proefrit bij u thuis. U kunt bellen naar 0800 – 2020 of vul ons contactformulier in. Alles is vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?