Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

 

Er is ontzettend veel belangstelling voor de kennismakingsritjes met  de 5-wiel Quingo scootmobiel  op Manifestations. De Dutch Design Week expositie in Het Veem op Strijp-S te Eindhoven. Een impressie in woord en beeld.

 

Vloot met Quingo scootmobielen in Het Veem

Bezoekt u Manifestations (9e etage) in het Veemgebouw? De Dutch Design Week-locatie waar kunstenaars, designers en tech-experts u een blik in de toekomst gunnen? Dan valt de vloot Quingo scootmobielen halverwege de expositiehal meteen in het oog. Kijkt u verder? Dan ziet u verschillende bezoekers, jong en oud, rondrijden op een innovatieve 5-wiel Quingo scootmobiel. In een slakkengangetje rijden zij ontspannen langs de verschillende kunst- en/of techobjecten. Op hun gemak bekijken zij alles vanuit zittend perspectief. 

 

 

 

 

Waarom is Quingo op Manifestations?

De Quingo scootmobielen zijn aanwezig op Manifestations omdat het voertuig niet alleen in het heden, maar zeker ook in de toekomst thuishoort. Immers, we worden ouder en willen graag zo lang mogelijk mobiel blijven. Tijdens het event Manifestations kunt u proefondervindelijk ervaren wat het betekent minder mobiel te zijn. En heeft u vermoeide benen en pijnlijke voeten van rondlopen op de DDW? Dan is zo’n ritje op een Quingo scootmobiel ook heel fijn.

 

Instructie en kennismaking Quingo 5-wiel scootmobiel

Belangstellenden die een scootmobielrit willen maken – en dat zijn er veel – krijgen eerst instructies van de aanwezige Quingo scootmobieladviseurs hoe zij veilig met de Quingo 5-wiel rijden. Van gasgeven en remmen tot een stukje voor- en achteruit rijden. Daarna begint het bezoek aan de tentoonstelling. De eerste meters per scootmobiel gaan soms wat onwennig, maar weldra zie je dat het steeds beter gaat. De gebruikers genieten zichtbaar van het gemak dat de scootmobiel biedt.

 

 

Gebruikerservaringen Quingo scootmobiel op Manifestations

Als de gebruikers de 5-wiel scootmobielen terugbrengen, reageren zij enthousiast. Zo verbaast het velen hoe soepel, prettig en comfortabel de scootmobielen rijden. Maar ook is er sprake van bewustwording. Zo zien velen zeker de toegevoegde waarde die een scootmobiel biedt aan wie minder mobiel is en/of sneller moe wordt.

Weer anderen merken op dat de 5-wiel scootmobiel inderdaad een veilige en comfortabele manier van vervoer is voor ouderen om eropuit te gaan. “Zo kun je ook als je slechter gaat lopen, gaan en staan waar je wilt”.  En ook een veelgehoorde reactie is: “Het helpt ouderen langer onafhankelijk en zelfstandig te blijven”.

Kortom, de bevindingen van de gebruikers zijn uiterst positief. Velen zeggen ook dat zij na een rit op de Quingo scootmobiel nu anders naar een scootmobiel en de berijders kijken.

 

Kennismaken met Quingo scootmobiel op DDW-event Manifestations?

Wilt u ook proefondervindelijk ervaren hoe het is om minder mobiel te zijn? Graag eens een ritje maken op een Quingo 5-wiel scootmobiel? Of gewoon even uw benen wat rust geven na het rondwandelen op de DDW?  Het innovatieve designfestijn duurt tot en met zondag 28 oktober. U kunt tot dan nog kennismaken met de Quingo scootmobiel op Manifestations in Het Veem op de 9e etage.

Heeft u nog vragen over de Quingo 5-wiel scootmobielen? Of wenst u meer informatie, een brochure of gratis proefrit aan huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0800 – 2020.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?