Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Op Wereld MS Dag 30 mei 2018 leende Quingo wederom een aantal scootmobielen uit aan de MS Vereniging voor een scootmobiel- en fietstocht door recreatiegebied Het Twiske, Oostzaan.

MS scootmobiel- en fietstocht 2018 door Het Twiske

Op woensdag 30 mei 2018 (Wereld MS Dag) verzamelden zich rond het middaguur bij de sporthal aan de Twiskeweg in Oostzaan pakweg zo’n 20 mensen voor deelname aan de jaarlijkse MS scootmobiel- en fietstocht. De deelnemers waren afkomstig van de MS Vereniging afdeling Haarlem en Noord-Holland Noord.

Dit jaar ging de MS scootmobiel- en fietstocht van zo’n 15 kilometer door Het Twiske. Dit is een recreatie- en natuurgebied in het typisch Noord-Hollandse veenplassengebied in de Zaanstreek. Onder leiding van 2 ervaren gidsen reden de deelnemers door natuurgebied en genoten volop van het prachtige landschap. Alle deelnemers kijken dan ook terug op een mooie, onvergetelijke en geslaagde dag.

De afgelopen jaren werd de MS tocht voor scootmobilisten en fietsers gereden in Zandvoort en Castricum.

Quingo stelt scootmobielen ter beschikking

Bekend is dat Quingo de MS Vereniging een warm hart toedraagt. En… waar mogelijk draagt Quingo graag bij aan de strijd tegen MS. Daarom stelde het ook dit jaar weer een aantal 5-wiel scootmobielen ter beschikking. Zo was het ook voor degenen die geen scootmobiel bezitten mogelijk aan de toerrit deel te nemen.

Aanvragen Quingo-bochure of gratis proefrit

Wil u meer informatie over de 5-wiel Quingo scootmobielen? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden die dit voertuig u kan bieden? Zoals stabiliteit, wendbaarheid en comfort? Neem contact op met onze klantenservice voor een gratis brochure óf vrijblijvende proefrit aan huis. Bel snel naar: 0800-2020.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?