Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

scootmobiel-tocht-route-nederland

Wilt u per scootmobiel genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft? Wij hebben 3 fraaie scootmobieltochten op een rij gezet.

Scootmobielroute 1: Rondje Sinderen/Varsseveld (Gelderland)

Het rondje Sinderen/Varseveld is een tocht die zowel geschikt is voor scootmobielrijders als fietsers en kent een afstand van 22 kilometer in totaal. De tocht leidt u naar Sinderen en Varsseveld. De routekaart is verkrijgbaar bij de VVV Oude IJsselstreek. Informatie: info@vvvoude-ijsselstreek.nl.

Scootmobielroute 2: Rit door Noord-Limburg

Noord-Limburg is een mooie regio om per scootmobiel te verkennen. Niet alleen omdat de heuvels ontbreken, maar ook dankzij een goede infrastructuur. Of u nu wilt genieten van rust, natuur of cultuur. Zo vindt u uitgebreide routebeschrijving op route.nl voor een mooie scootmobieltocht van 38 km in de omgeving van het Limburgse Blitterswijck nabij de Maas.  Een andere optie is de 3+1 routekaart van mobielgenieten.nl met 4 prachtige tochten die zeer geschikt en goed toegankelijk zijn voor scootmobielen. De afstanden variëren van 11 kilometer tot 22 kilometer. Natuurlijk kunt u de routes ook combineren dankzij het goede fietsroutenetwerk in Noord-Limburg.

Scootmobielroute 3: Ontdek de weidse Veluwe

De scootmobielroute die ‘ontdek de weidse Veluwe’ heet voert u door het gebied Gerven en Appel en een gedeelte door het Sprielderbos. De lengte van de route is 28 kilometer. Meer informatie over deze scootmobieltocht kun u verkrijgen via: info@vvvputten.nl.

Meer scootmobielroutes

Wilt u graag een andere scootmobieltocht maken? Bekijk dan deze 3 scootmobielroutes die wij eerder online plaatsten. Natuurlijk kunt u ook zelf op zoek gaan naar een mooie route. Om het zoeken makkelijker te maken, kunt u zoeken op fietsroutes. Die zijn doorgaans ook goed geschikt voor scootmobielrijders.

En gaat u op pad? Bereid u dan voor. Vergeet u mobiele telefoon en pechhulpverzekeringspapieren niet. Neem wat te drinken mee en kleding voor als het gaat regenen plus een warme jas en/of schootkleed.

Wij wensen u alvast veel rijplezier. Zijn er bijzondere scootmobielroutes die u wilt delen met ons en de lezers van dit blog? Geef uw reactie hieronder of deel die via Facebook.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?