Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo steunt de strijd tegen MS

Quingo steunt de strijd tegen MS

Op 19 augustus is het zover. Dan start Rik Hermsen uit Hoofddorp zijn driedaagse tocht door Nederland. Hij gaat de strijd aan tegen de ziekte MS en Quingo zorgt voor een betrouwbare scootmobiel.

Middelen inzamelen voor het MS Fonds

Sinds 2009 zit Rik thuis en inmiddels staat vast dat hij lijdt aan de ziekte MS. De laatste maanden heeft de slopende ziekte bij hem extra hard toegeslagen. Voor Rik is het belangrijk om aandacht te vragen voor zijn ziekte. Hij hoopt op deze manier extra middelen te kunnen inzamelen voor het Nederlandse MS Fonds. Hiermee kan dan weer nieuw onderzoek worden gedaan.

Veilig en stabiel op 5 wielen

Veiligheid en actieradius staan bij de tocht van Rik bovenaan, want hij zal in drie dagen ongeveer 1.000 kilometer afleggen. Rik rijdt al een tijdje rond op een scootmobiel, maar voorzag dat zijn eigen exemplaar het op deze intensieve tocht niet zou redden. Reden om de stoute schoenen aan te trekken en een telefoontje naar Quingo te wagen. Natuurlijk zagen wij het belang van dit goede doel direct in en besloten om aan Rik ons topmodel de Quingo Toura 2 ter beschikking te stellen. Op 5 wielen en gesteund door onze Quintell techniek moet Rik de tocht stabiel en comfortabel kunnen volbrengen.

Startpunt bij Schiphol Airport

Als startpunt voor de driedaagse tocht is gekozen voor Schiphol Airport bij Amsterdam. Op 19 augustus start Rik hier met de Quingo Toura 2 voor het eerste 202 kilometer lange gedeelte van zijn tocht. Hij krijgt tijdens de rit directe support van zijn vrouw Christel die met de auto achter hem aanrijdt. Zij vervoert eten, drinken, extra accu’s en benodigde medicijnen. Het einddoel op de eerste dag is het centrum van Maastricht. Daarna vervolgt Rik zijn tocht door Nederland. Aan het einde van de lange rit zal hij worden ontvangen in zijn woonplaats Hoofddorp. De aankomst hier staat gepland op 21 augustus.

Wilt u Rik ook sponsoren? Klik dan even door naar de website sterktegenms.nl en doe een donatie. Wij wensen Rik veel succes!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?