Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

scootmobiel-aangepaste-vakanties-mobiliteitsbeperkingl-senioren

Vakantie vieren en uw scootmobiel mee? Met een aangepaste vakantie voor minder mobiele senioren kan dat.

Op vakantie met uw scootmobiel? Rollator? Rolstoel? Een goed toegankelijk vakantieadres vinden kost soms wat moeite. Webplekken waar u zogenaamde aangepaste vakanties vindt.

5 webadressen voor een aangepaste vakantie met uw scootmobiel

Wilt u de komende tijd op vakantie met uw scootmobiel? Wij hebben enkele online adressen verzameld die zich hebben gespecialiseerd in het aanbieden van vakantieverblijven en reizen voor onder andere mensen die minder mobiel zijn. Bijgaand het overzicht waar u die aangepaste vakanties zoekt en vindt, namelijk:

1. https://aangepastevakantiewoning.nl/: dit is een van de grootste zoekmachines voor aangepaste vakantiewoningen en vakantieaccommodaties wereldwijd. Het brengt alles aanpassingen in kaart zodat u gemakkelijk een verblijf kunt vinden die aan uw vraag voldoet.

2. www.deblauwegids.nl: helpt mensen met een beperking bij het zoeken en vinden van een aangepaste vakantie in de hele wereld. Of u nu een hotel zoekt, Bed and Breakfast of vakantiehuis. Eveneens is het mogelijk om een papieren reisgids te bestellen.

3. http://buitengewoonreizen.nl/: biedt u de mogelijkheid om een compleet verzorgde vakantie in Nederland, Europa en daarbuiten te boeken als u minder mobiel bent.  Of u nu een scootmobiel rijdt, rolstoel gebruikt of ander hulpmiddel.

4. www.toegankelijkreizen.be: hier treft u toegankelijke vakantieverblijven in Vlaanderen en Brussel aan.

5. http://www.aangepaste-vakantiehuizen.nl/: deze site telt eveneens een gevarieerd aanbod aangepaste vakantiehuizen en mindervaliden bungalows in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en diverse andere Europese landen.

Keurmerk aangepaste vakantie

Wenst u zekerheid over de geboden kwaliteit van een aangepaste vakantie met uw scootmobiel? Check dan bijvoorbeeld via de Nederlandse Branchevereniging van Aangepaste Vakanties (NBAV)op een organisatie lid is. Organisaties die hierbij zijn aangesloten voldoen aan de minimale voorzieningseisen en beschikken meestal over goed toegankelijke badkamers, slaapkamers, paden, wegen, recepties en andere algemene voorzieningen.

Heeft u als bezitter van een scootmobiel ervaring met aangepaste vakanties? Wij zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?