Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Aanstaande zaterdag start de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. Op deze grootste designexpositie van Noord-Europa staan ook Quingo 5-wiel scootmobielen. Ze zijn te vinden op de tentoonstelling Manifestations in het Veemgebouw.

Over Dutch Design Week

Beluister deze pagina

Van zaterdag 20 oktober t/m zondag 28 oktober kunt u tijdens de 17e editie van de DDW de toekomst van morgen nu al in de maak zien. Op meer dan 110 plekken in de stad presenteren ruim 2600 ontwerpers hun werk en concepten. Zo zijn er onder andere shows, seminars, presentaties en exposities waarin design en innovatie de hoofdrol spelen.

Quingo op Dutch Design Week

Tijdens de DDW zijn de Quingo scootmobielen te vinden op de 9e verdieping van het Veemgebouw in de ontvangsthal. Hier staan ruim 20 innovatieve 5-wiel Quingo scootmobielen onder de noemer ‘nieuwe toekomst‘ rijklaar voor u om de tentoonstelling Manifestations te bezoeken.

Manifestations is het grootste Art&Tech&Fun event van de DDW en toont ook dit jaar technologie van haar meest menselijke kant. Centrale vraag is: Will The Future Design Us?. Hiermee wil het event u aanzetten tot nadenken over de invloed van technologie op uw dagelijkse leven.

Meer dan 100 designers, tech-experts en kunstenaars presenteren er hun ideeën en oplossingen. Van bijvoorbeeld kleding die voor u zorgt, robots die u een handje helpen en het handtasje van de toekomst tot interactieve opplak tattoos en nog veel meer. Manifestations laat zien dat hightech innovaties zeker geen ver-van-uw-bed-show zijn, maar draait om alledaagse verschijnselen die iedereen kan beleven. Nieuwsgierig? Bekijk de tentoonstelling zittend in een Quingo scootmobiel.

Bezoek DDW-event Manifestations per Quingo scootmobiel

Op Manifestations is er enorm veel te zien en te beleven. En of u nu een mobiliteitsprobleem heeft of niet, wij bieden u de mogelijkheid de expositie te bezoeken per innovatieve 5-wiel Quingo scootmobiel. Deze staat bekend als de meest comfortabele én veilige scootmobiel ter wereld waarmee omvallen tot het verleden behoort.

De scootmobiel, die maximaal 2,5 km/uur, kunt u ophalen bij de infobalie na ondertekening van een overeenkomst. De minimum leeftijd is 12 jaar.

Maakt u gebruik van de Quingo scootmobiel? Dan bekijkt u de expositie door de ogen van iemand met een mobiliteitsprobleem én ervaart u proefondervindelijk wat het betekent minder mobiel te zijn. Ach, en bent u moe van de hele dag rondlopen? Dan is het ook fijn om even bij te komen en ontspannen rond te rijden op een 5-wiel scootmobiel over Manifestations.

En… natuurlijk hopen wij dat uw ervaring positief is. Want, wordt het in de toekomst voor u onverhoopt lastiger om zelfstandig op pad te gaan, omdat u slecht ter been bent? Wij hopen dan dat uw kennismaking met de Quingo 5-wiel scootmobiel tijdens de DDW ertoe bijdraagt dat u het gebruik ervan zeker overweegt.

Wij ontmoeten u graag tijdens de Dutch Design Week in het Veemgebouw op de tentoonstelling Manifestations 2018!

Meer informatie DDW, Manifestations en Quingo

– Dutch DesignWeek is van zaterdag 20 t/m zondag 28 oktober. Kijk voor informatie over het programma en de locaties op de website: Dutch Design Week.

– Manifestations 2018 is van 20 t/m 28 oktober dagelijks gratis toegankelijk van 11:00 – 19:00 uur. Locatie het Veemgebouw op de 8e en 9e verdieping, Torenallee 100, 5617 BE Eindhoven. Website: Manifestations 2018.

– De Quingo 5-wiel scootmobielen vindt u op de 9e verdieping van het Veemgebouw waar Manifestations plaatsvindt.

Heeft u nog vragen over de Quingo 5-wiel scootmobielen? Of wenst u meer informatie, een brochure of gratis proefrit aan huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0800 – 2020.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?