Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Weer zelfstandig op pad dankzij scootmobiel

Een van de belangrijkste reden om te kiezen voor een scootmobiel is: weer mobiel zijn. Maar, het bezitten van een scootmobiel biedt u nog meer. Maak kennis met de 7 belangrijkste voordelen.

Als scootmobielbezitter bent u niet langer afhankelijk van anderen. U kunt bij wijze van spreken gaan en staan waar u wilt. Van een blokje om en boodschappen doen tot familie en vrienden bezoeken. Heerlijk toch? De aangename voordelen die het rijden op een scootmobiel u biedt!

De voordelen van kiezen voor een scootmobiel

1. U bent mobieler en onafhankelijk

Het fijne van kiezen voor een scootmobiel is dat u weer mobiel bent en dus niet langer afhankelijk van anderen voor vervoer. Of u nu naar de dokter moet, naar het winkelcentrum wilt of op bezoek bij familie en vrienden. Met een scootmobiel kunt u weer zelfstandig op pad. U bepaalt eenvoudigweg zelf wanneer u waar naartoe gaat.

2. U voelt zich veel zekerder

Minder mobiel zijn, kan u onzeker maken. Omdat u bijvoorbeeld sneller buiten adem raakt? Bang bent om te vallen? Rijdt u op een scootmobiel? Dan hoeft u zich daar niet druk over te maken. Zittend rijdt u waar u naartoe wilt gaan. In een comfortabele stoel. Dat voelt goed en maakt u zelfverzekerder.

3. U onderhoudt gemakkelijker uw sociale contacten

Bezit u een scootmobiel? Dan kunt u zich onder de mensen begeven en uw sociale contacten warm houden. En dat is goed voor uw gezondheid, want het voorkomt dat u zich bijvoorbeeld alleen voelt. Met een scootmobiel bezoekt u gewoon een goede vriend, vriendin of familie. Voor een kop koffie en een praatje.

4. U kunt er weer zorgeloos op uit trekken

Houdt u ervan de natuur in te gaan? Maar, doet u dat steeds minder vaak? Omdat zelfstandig bewegen moeilijker wordt? Kiest u voor een scootmobiel? Dan krijgt u weer alle vrijheid om eropuit te trekken en lekker te genieten. Alleen of samen met anderen. Want, de huidige scootmobielen zitten comfortabel en hebben een accu die u diverse uren rijplezier biedt. Trouwens? Er zijn diverse scootmobielclubs waar u lid van kunt worden. Zij organiseren toertochten en andere activiteiten voor mensen in dezelfde situatie.

5. U heeft geen rijbewijs nodig

Aantrekkelijk aan een scootmobiel is dat ze gemakkelijk te besturen zijn en u er dus geen rijbewijs voor hoeft te halen. Na uitleg over de werking, een rijinstructie en wat oefening bent u klaar om op pad te gaan. Wilt u zich zelfverzekerder voelen in het verkeer? Dan zijn er diverse mogelijkheden om een korte rijcursus met uw scootmobiel te volgen.

6. U kunt kiezen uit diverse opties voor optimaal rijgemak

De huidige generatie scootmobielen komt prima tegemoet aan de verschillende wensen van de diverse gebruikers. Zo kunt u kiezen uit allerlei extra accessoires. Enkele voorbeelden zijn verwarmde stuurgrepen en stoel. Knijp- of voetgas. Een rollator- en stokhouder. Maar, ook een bagagekoffer of een overkapping die u beschermt tegen regen en wind.

7. U gaat veilig op pad

Kiezen voor een scootmobiel is een grote aankoop. En het spreekt voor zich dat u er zeker van wilt zijn dat het vervoermiddel onder andere veilig is, lekker rijdt en lange tijd meegaat. Wij helpen u graag een scootmobiel te kiezen die uitstekend bij u persoonlijk past. Want, als importeur van de 5-wiel Quingo leveren wij een zeer gevarieerd aanbod scootmobielen die u zowel stabiliteit, wendbaarheid als zitcomfort bieden. Immers, met een 5-wiel scootmobiel behoort omvallen tot het verleden. Dit is uitvoerig getest in allerlei verkeerssituaties. Kortom, met een Quingo scootmobiel rijdt u altijd en overal veilig.

Wenst u hulp bij het kiezen van een scootmobiel? Wij inventariseren graag uw persoonlijke wensen en behoeften. Vraag voor meer informatie onze gratis brochure aan of bel ons gratis: 0800 – 2020. Voor België: 0031 – 499582830.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?