Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo scootmobiel proefrit aan huis

Quingo scootmobiel testen? Vraag vrijblijvend een proefrit bij u thuis aan.

Wilt u een Quingo scootmobiel kopen? Wij verzorgen een proefrit bij u thuis. Een vaak gestelde vraag in deze is: Wat houdt zo’n thuisdemonstratie in?

Als u plannen heeft een Quingo scootmobiel aan te schaffen, dan wilt u natuurlijk weten welke uitvoering het beste bij u aansluit. Een proefrit maken is de beste manier om dat te achterhalen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de Quingo 5-wiel scootmobielen in uw vertrouwde woonomgeving te proberen. Eigenlijk kunt u het vergelijken met het maken van een proefrit in een auto die u op het oog heeft.

Wat mag ik verwachten van een thuisdemonstratie?

Tijdens een demonstratie aan thuis komt een van onze gespecialiseerde Quingo-adviseurs  bij u thuis langs met verschillende scootmobielen. Dus u hoeft niet naar ons toe te komen. De adviseur geeft uitgebreid uitleg over de verschillende 5-wiel Quingo-modellen, biedt u de mogelijkheid om een ritje te maken in de scootmobielen en kan u eveneens adviseren over welk type Quingo het beste bij u persoonlijke omstandigheden aansluit. Immers, voor in en om het huis worden doorgaans wat kleinere en lichtere modellen gebruikt dan wanneer u bijvoorbeeld elk dag een lange toertocht wilt maken.

Verzorgt u demonstraties in heel het land?

Onze adviseurs werken in het hele land. Dus, het maakt niet uit waar u woont. Heeft u interesse in het kopen van een Quingo scootmobiel? Dan kunt u gratis een afspraak maken voor een proefrit.

Moet ik betalen voor een proefrit aan huis?

Nee, wij brengen geen kosten in rekening voor een thuisdemonstratie. Wij zien het als een onderdeel van de service die wij verlenen. En nee, u hoeft ook niet bang te zijn dat u moet betalen als u geen scootmobiel bij ons koopt. Het thuis testen van de scootmobiel onder begeleiding is geheel gratis en zonder verdere verplichtingen.

Wenst u meer informatie over de thuisdemonstratie? Of wilt u graag een afspraak maken voor een scootmobiel proefrit bij u thuis? Bel ons op: 0800 20 20 of maak een afspraak via ons contactformulier.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?