Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo komt bij u aan huis

Staat u voor de aanschaf van een nieuwe scootmobiel, dan is dit een belangrijke keuze. Een groot aantal afwegingen is nodig voordat u uiteindelijk met de scootmobiel in Arnhem de weg op gaat. In de eerste plaats zoekt u natuurlijk een merk waarvan u service aan huis kunt verwachten. Gelukkig kunt u wat dat betreft rekenen op Quingo. Onze scootmobiel adviseurs en servicemonteurs komen altijd bij onze klanten aan huis. Zij werken dagelijks door het hele land en komen dus graag langs voor onderhoud of reparatie aan uw scootmobiel in Arnhem.

Scootmobiel voor buiten de stad Arnhem

Naast service ligt een afweging rond type en model voor de hand. Woont u in de binnenstad en wilt u alleen met de nieuwe scootmobiel Arnhem doorrijden, dan hoeft het model niet inklapbaar of uitneembaar te zijn. Dit is anders als u met de scootmobiel ook graag buiten de stad Arnhem op pad gaat. Bijvoorbeeld naar familie in het land of op bezoek bij leuke vrienden. Bij Quingo staan in dat geval twee bijzonder handige modellen klaar. Het zijn de Quingo Air en Quingo Flyte. De Quingo Air is uitneembaar in goed draagbare onderdelen en de Quingo Flyte scootmobiel is door zijn opvouwsysteem zondermeer revolutionair. Met beide scootmobiel modellen kunt u veel meer dan alleen met de scootmobiel Arnhem doorrijden.

Actieradius en stabiliteit

Stellen deze twee modellen u in staat om het hele land met de scootmobiel te ontdekken, op onze zwaardere vaste modellen rijdt u eenvoudig vanuit de voorsteden en dorpen met de scootmobiel naar Arnhem centrum toe. U hoeft deze afstand niet eerst met de auto te overbruggen, want dankzij de grote actieradius van Quingo rijdt u in één keer heen en terug. Naast overwegingen als de actieradius en opvouwbaarheid van de scootmobiel, spelen ook de meer technische overwegingen een belangrijke rol. Zo kunt u zich afvragen hoe stabiel uw voertuig reageert als u met de scootmobiel in Arnhem de stoep afrijdt. De Quingo modellen zijn hiertoe voorzien van actieve ondersteuning. Twee extra voorwielen links en rechts houden uw voertuig altijd rechtop. Quingo onderscheidt zich hiermee in hoge mate van scootmobielen op 3 wielen. Deze vallen bij zo’n manoeuvre nog wel eens om.

Draaicirkel en zitcomfort van uw scootmobiel

Natuurlijk wilt u met de scootmobiel Arnhem echt in haar geheel kunnen bezoeken. Dus inclusief de nauwe straatje, terrassen en gezellige winkeltjes. Op een scootmobiel van Quingo zit u dan goed. Dankzij de scherpe draaicirkel kunt u werkelijk overal heen. Op een scootmobiel met 4 wielen is dit een heel ander verhaal. De draaicirkel van een dergelijk model dermate groot, dat u tijdens uw tocht met de scootmobiel door Arnhem op vele plaatsen vastloopt. Tenslotte is er nog het belang van een goed zitcomfort. Of u nu met onze opvouwbare scootmobiel uit Arnhem vertrekt of tijdens uw rit op een vast model gewoon in de stad blijft, altijd geniet u van de ergonomische zithouding die Quingo zo kenmerkt. De benen staan schuin naar voren en rusten hier op handige voetsteunen. Heel anders dan bij een 4 wielig model, waarop u met uw benen in een hoek van 90 graden tamelijk geforceerd zit.

Welkom bij onze klantenkring

Voor Quingo is Arnhem een bekende locatie. Onze medewerkers komen er frequent om onze klanten thuis van dienst te zijn. Wilt u eens een proefrit proberen vanuit uw eigen huis? Dan hoeft u dit maar aan ons te laten weten. Een vrijblijvende afspraak hiervoor maakt u heel eenvoudig met de medewerkers van ons klanten contact centrum. U belt ze gratis via telefoon 0800 20 20 en kunt hen al uw vragen stellen. Heeft u misschien ook interesse in een overzichtelijke brochure en onze gratis DVD, dan sturen zij deze gelijk naar u toe. Neem gerust contact op met Quingo, onze medewerkers zitten voor u klaar!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?