Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

De Quingo scootmobiel adviseur komt aan huis

Met een eersteklas scootmobiel Ede ingaan? Dit kan met de 5-wiel modellen die Quingo voor u heeft klaarstaan. Misschien bent u gewend om voor de aanschaf van een nieuwe scootmobiel eerst naar de showroom te moeten gaan. Bij Quingo is dit helemaal niet nodig. Onze scootmobiel adviseur komt vrijblijvend bij u aan huis en laat u tijdens een proefrit met de scootmobiel Ede verkennen.

Landelijk dekkend servicenetwerk scootmobielen

Scootmobiel EdeNatuurlijk heeft lang niet iedereen met belangstelling voor een scootmobiel Ede als woonplaats. Ook als de nieuwe scootmobiel als thuisbasis Veenendaal, Bennekom of Lunteren krijgt, belt onze adviseur graag bij u aan voor een informatief gesprek. Quingo scootmobielen heeft bijzonder sterk geïnvesteerd in een landelijk dekkend servicenetwerk. Het team van ervaren scootmobiel monteurs wordt aangestuurd vanuit het klanten contact centrum van Quingo. Of u nu met de scootmobiel Otterlo als thuisbasis heeft, of misschien geregeld met uw scootmobiel het centrum van Rhenen bezoekt. Éen belletje is voldoende voor een afspraak met onze scootmobiel servicemonteur.

Hoge kwaliteit, beste stabiliteit

Wanneer de zoekterm ‘scootmobiel Ede’ u op deze pagina heeft gebracht, zult u begrijpen dat u als zoekterm evengoed een scootmobiel met een andere woonplaats had kunnen kiezen als Wageningen, Renkum Wolfheze. In de gehele regio Ede is Quingo scootmobielen actief. Onze scootmobiel monteurs bieden onderhoud en reparatie aan huis, indien dit een keer nodig is. Gelukkig kunnen wij u alvast vertellen dat reparatie niet gauw aan de orde zal zijn. De kwaliteit van elk type Quingo is namelijk uitvoerig getest. Ook schade door omvallen zal niet snel optreden wanneer u met uw scootmobiel Ede aandoet. Door het 5e wiel, dat onder elke Quingo scootmobiel is gemonteerd, is deze scootmobiel bijzonder stabiel. Wordt de Quingo vergeleken met een scootmobiel die 3 of 4 wielen heeft, dan zal hij steeds als veiligste scootmobiel uit de bus komen.

Ook opvouwbare en demontabele modellen

‘Scootmobiel Ede’ of scootmobiel in Bennekom of Lunteren leveren allemaal hetzelfde antwoord op: Quingo scootmobielen gooit met haar fijnmazig georganiseerde landelijke servicenetwerk de hoogste ogen. De veiligheid, stabiliteit, scherpe draaicirkel en luxe extra’s maken rijden met een Quingo scootmobiel tot een waar genoegen. Bezoekt u met de scootmobiel Ede centrum of het centrum van een omliggende plaats, dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken over uw actieradius. Met een accu van Quingo zit u namelijk altijd goed. Ook de opvouwbare en demontabele modellen bieden u de vrijheid waar u naar verlangt. Met zo’n scootmobiel Ede of een andere plaats verkennen, doet u eenvoudig na een korte rit met uw auto.

Meer informatie over het rijden van een scootmobiel Ede of gratis een brochure ontvangen? Neem dan contact op met ons klanten contactcentrum en bel gratis 0800 – 2020 of stuur een e-mail via contact

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?