Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Wonen in een prettige stad

In het zuidoosten van Brabant ligt een grote gezellige stad. Met de scootmobiel Eindhoven verkennen betekent genieten van de ontspannen sfeer die deze stad zo kenmerkt. Woont u in Eindhoven, Acht of misschien aan de westkant in Meerhoven, dan hoeven wij u eigenlijk maar weinig hierover te vertellen. U heeft het geluk dat u in zo’n prettige stad woont.

Actieradius, stabiliteit, comfort van uw scootmobiel Eindhoven

Scootmobiel Eindhoven

Met de scootmobiel Eindhoven inrijden betekent rekening houden met stoepjes, bochten en ander verkeer. Bij Quingo zijn wij ervan overtuigt dat het hierbij nogal wat uitmaakt of uw keuze valt op de ene of de andere scootmobiel. Dit geldt voor zaken als stabiliteit van het vervoermiddel, maar ook het comfort en de wendbaarheid van uw scootmobiel Eindhoven spelen een belangrijke rol. Bovendien is een stadsrit alleen lekker ontspannend als u over voldoende actieradius beschikt.

Met een Quingo scootmobiel altijd voldoende actieradius

Bezoekt u met de scootmobiel Eindhoven centrum, dan is het voor de actieradius van belang in welk deel van de stad u woont. Des te verder u moet rijden voordat u het centrum bereikt, hoe meer actieradius u verbruikt. Bij Quingo hoeft u zich hierover eigenlijk nooit zorgen te maken, want elke scootmobiel beschikt over voldoende actieradius om u ver genoeg te brengen. Dit geldt helemaal wanneer u bij aankoop gebruik maakt van de optionele verruiming van de actieradius. U begint dan met 29 kilometer reikwijdte met onze Quingo Air. Deze Quingo is bovendien demontabel, dus u neemt hem eenvoudig mee in de auto. Doet u met deze scootmobiel Eindhoven centrum aan, dan kunt u dus kiezen voor een rit vanuit huis of een eerste stuk rijden met de auto.

Met 5 wielen blijft een Quingo scootmobiel altijd rechtop

Naast de actieradius geldt ook de hoge mate van stabiliteit die u nodig heeft, wanneer u met de scootmobiel Eindhoven doorrijdt. Elke Quingo scootmobiel beschikt over maar liefst 5 wielen en uiteraard is dat niet voor niks. Twee extra wielen links- en rechtsvoor verzorgen op actieve wijze uw stabiliteit. Wij kunnen daarom met gepaste trots zeggen dat bij Quingo het omvallen met de scootmobiel tot het verleden behoort. Vergelijkt u dit met de stabiliteit van een willekeurige scootmobiel op 3 wielen, dan kan worden vastgesteld dat dergelijke scootmobielen dit ontwikkelingsstadium nog lang niet hebben bereikt. Met de Quingo scootmobiel Eindhoven doorkruisen betekent rechtop blijven in elke bocht.

Niet vastlopen als met een model op 4 wielen

Die bochten zijn bovendien heel afgepast en scherp. De draaicirkel van een Quingo scootmobiel is namelijk maar klein. Dit komt doordat alleen het centrale middenwiel aan de voorzijde de scootmobiel de bocht in stuurt. Stel dat u ter vergelijking met een 4 wielige scootmobiel Eindhoven doorrijdt, dan zult u zien dat u door de grote draaicirkel veel eerder vastloopt. Dat is het nadeel van een 4 wielig model. Door de dubbele voorwielen waarmee wordt gestuurd, blijft u al heel gauw in krappe winkelpaden en op terrasjes steken. Vergelijkt u de stuurtechniek en wendbaarheid van de Quingo scootmobiel hiermee, dan is direct duidelijk met welke scootmobiel Eindhoven het beste doorkruist kan worden.

Genieten van ergonomie en uitstekende service

Tot slot is er nog het heerlijke comfort. De Quingo scootmobiel staat bekend om zijn ergonomische zit. De fauteuil is goed van vorm en zorgvuldig uitgedacht. Bovendien staan de voeten op de juiste plaats. Zo profiteert u optimaal van een aantrekkelijk stuk ergonomie, wanneer u met uw scootmobiel Eindhoven doorrijdt. Bovendien kunt u in alle rust vertrouwen op Quingo’s landelijke service organisatie. Onderhoud en reparatie worden door de Quingo scootmobiel monteur bij u aan huis verzorgd en bij pech staat de ANWB voor u klaar.

Ook profiteren van de voordelen die Quingo scootmobielen u biedt? Bel direct ons klanten contact centrum en vraag om de uitgebreide gratis scootmobiel brochure. U kunt hier ook vrijblijvend een afspraak maken voor een proefrit in uw eigen omgeving. Samen met onze scootmobiel adviseur kunt u dan met de scootmobiel Eindhoven alvast gedeeltelijk doorkruisen.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?