Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Stabiel rijcomfort op 5 wielen op uw scootmobiel in Haarlem

Scootmobiel HaarlemDe prachtige binnenstad van Haarlem leent zich uitstekend voor een ritje met uw scootmobiel. Op een zonnige dag is met de scootmobiel Haarlem intrekken, een leuke en ontspannen bezigheid. U voelt zich comfortabel door het fijne zitcomfort van uw Quingo scootmobiel. Ook oneffenheden in de oude binnenstad, vormen geen beletsel voor u. Dit heeft u te danken aan de actieve ondersteuning die het linker- en rechtervoorwiel van de Quingo scootmobiel u bieden. Uw Quingo heeft immers 5 wielen en zorgt hiermee als enige merk in Nederland voor dit stabiele rijcomfort.

Uitgebreide scootmobiel service in elke gemeente

Met de scootmobiel Haarlem intrekken, doet u vast ook graag als u in Bloemendaal woont. Rijdt u al op een Quingo scootmobiel, dan heeft u ons in het verleden wellicht al gevonden met de zoekterm ‘scootmobiel Bloemendaal’. Bent u nog naar een nieuwe scootmobiel op zoek, dan vond u ons met die zoekterm wellicht deze keer. Quingo is altijd bij u in de buurt. Dat komt doordat wij met een professionele landelijke dekking werken. Is er voordat u met de scootmobiel Haarlem intrekt enig onderhoud nodig of wellicht een reparatie, dan komt onze servicemonteur hiervoor bij u aan huis. Onze uitgebreide service is op elke plek hetzelfde!

Vrijblijvende proefrit op een scootmobiel in Haarlem

Met de scootmobiel Haarlem intrekken is ook al mogelijk voordat u een Quingo scootmobiel kopen gaat. Hoe wij dit doen? Als landelijke leverancier van mobiliteit, verzorgen wij voor u een zeer uitgebreide proefrit aan huis. Onder begeleiding van onze scootmobiel adviseur, kunt u het Quingo model van uw wensen uitproberen in uw eigen omgeving. Bij Quingo hebben wij geen haast, want onze scootmobiel adviseur neemt hiervoor moeiteloos zo’n anderhalf uur de tijd. Voor geïnteresseerden die ons vonden via een andere zoekterm geldt precies hetzelfde. Een proefrit met de Quingo scootmobiel, verzorgen wij namelijk overal.

Veilig manoeuvreren in krappe omgeving

Wanneer u met de scootmobiel Haarlem intrekt, ligt de wereld voor u open. Een kijkje in de Sint-Bavokerk of een ritje door de Amsterdamse Poort, het zijn leuke activiteiten om zo af en toe eens te ondernemen. Maar ook de kleine winkeltjes in de binnenstad, rijdt u heel gemakkelijk binnen met uw Quingo scootmobiel. Binnengekomen kunt u makkelijk manoeuvreren. U neemt de bochten scherp en evenaart hierbij moeiteloos elk ander scootmobiel model. Uiteraard de versies op 4 wielen, die noodgedwongen veel ruimer door de bochten gaan. Maar ook de scootmobielen op 3 wielen, die immers kunnen omvallen bij een al te scherpe verplaatsing van het gewicht.

Vrijheid door ruime actieradius

Met een Quingo scootmobiel Haarlem intrekken, betekent ook dat u niet gespannen het oog hoeft te houden op uw actieradius. Die is bij elk model van Quingo opvallend ruim. Dit geldt ook voor de opvouwbare en demontabele modellen uit ons assortiment. De Quingo Flyte scootmobiel en Quingo Air scootmobiel bezorgen u dezelfde rijervaring als u zou hebben op een vaste scootmobiel. Vanuit de omliggende gemeenten met de scootmobiel Haarlem intrekken, wordt op deze wijze een aantrekkelijke bezigheid. U voelt zich vrij en wordt niet in het keurslijf van de tijdsbeperking gedwongen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Quingo biedt, bel dan met ons gratis telefoonnummer 0800 2020 het klanten contact centrum. Een inzichtelijke brochure ligt voor u klaar en u kunt altijd een proefrit afspreken in uw eigen omgeving.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?