Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo scootmobiel Utrecht, wel zo dichtbij!

Scootmobiel UtrechtBij het ontwikkelen van de scootmobiel Utrechtzijn de beste kwaliteiten van scootmobielen met twee en drie wielen meegenomen in het ontwerp, maar dan nog beter. Het vijfde wiel van de scootmobiel Utrecht zorg voor een optimale stabiliteit, terwijl de technologie een anatomische zithouding garandeert. Tevens zijn onze scootmobielen perfect gebalanceerd.

Kiest u voor een snelle scootmobiel Utrecht?

Rijdt u graag in een vlotte scootmobiel Utrecht? Dan hebben wij zeker het juiste model voor u. Doet u het toch liever wat rustiger aan? Ook dan leveren wij de juiste scootmobiel Utrecht. Wij hebben modellen met maximum snelheden van 6,4 tot 17 kilometer per uur

Wilt u een scootmobiel Utrecht aanschaffen, maar wilt u deze eerst zelf testen voordat u een definitieve keuze maakt? Quingo komt graag de scootmobiel Utrecht demonstreren en biedt u de mogelijkheid direct een gratis proefrit te maken. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor een scootmobiel Utrecht, en hier nemen wij dan ook graag de tijd voor.

Informatie aanvragen

Wilt u niet direct een afspraak maken voor een demonstratie en proefrit van de scootmobiel Utrecht, maar wilt u wel meer informatie en advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?