Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Oud-bokser Jan de Bruin en Aiden Mylene van Hart in Aktie (SBS 6).

Beluister deze pagina


Volg hoe het team van Hart in Aktie (SBS6) een Quingo scootmobiel met stalling regelt voor de inmiddels 94-jarige oud-bokser Jan de Bruin uit Rotterdam.

Briefschrijver uit Rotterdam

In deze uitzending van Hart in Aktie reist presentatrice Aiden Mylene met haar team af naar Rotterdam. Aanleiding is een brief van de 60-jarige Rotterdammer Bertus. Hij heeft zich het lot van de 94-jarige oud bokser Jan de Bruin uit Rotterdam aangetrokken. Hij kent de oud-bokser van vroeger toen-ie aan de boksring stond en instructies gaf.

Aanvraag scootmobiel afgewezen

Bertus vertelt dat de legendarische oud-bokser bijgenaamd ‘The Gentleman’ dreigt te vereenzamen. Jan heeft geen familie meer en zijn enige vervoermiddel is een fiets. Alleen gaat het fietsen niet meer zo goed vanwege zijn hoge leeftijd. Vandaar dat hij z’n oog op een scootmobiel had laten vallen. Jammer genoeg wees de gemeente de aanvraag af, omdat er geen stalling bij de woning van De Bruin is. Hij woont zelfstandig in een flat op twee hoog in Krooswijk, Rotterdam.

Quingo 5-wiel scootmobiel en stalling

Vervolgens zet het Hart in Aktie team alles in het werk om de Rotterdamse oud-bokser te helpen. En met succes. Want, terwijl presentatrice Aiden Mylene met De Bruin een bezoek brengt aan de boksvereniging Krooswijk wordt voor zijn woning een afsluitbare scootmobielstalling met 5-wiel Quingo scootmobiel geplaatst. Bij thuiskomst is de oud-bokser helemaal overdonderd, maar ook zeer blij verrast, getuige zijn reactie: “Prachtig” en “Heel mooi”. En… binnen no–time rijdt hij met de scootmobiel door de straat.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?