Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Beluister deze pagina


Er was veel belangstelling voor de gratis beschikbaar gestelde Quingo scootmobielen bij bezoekers van +Genieten. Deze beleefbeurs belichtte hoe ouderen tot op hoge leeftijd maximaal van het leven kunnen blijven genieten. Een video-impressie.

Gratis Quingo scootmobielen te leen

Quingo stelde tijdens de beurs +Genieten van 22 t/m 24 november 2018 in het Beursgebouw te Eindhoven gratis leenscootmobielen beschikbaar voor bezoekers met een mobiliteitsbeperking. Daardoor konden ook zij op een comfortabele manier de beleefbeurs ervaren.

De Quingo scootmobielen stonden klaar bij de ingang van de beurs. Na een korte instructie van de aanwezige Quingo scootmobieladviseurs startte voor de beursgangers het bezoek aan +Genieten.

Eerst nog wat onwennig, maar weldra reden de Quingo-gebruikers soepeltjes en op hun gemak per scootmobiel over de beleefbeurs.

Quingo en +Genieten

Behalve het beschikbaar stellen van leenscootmobielen showde en demonstreerde Quingo diverse modellen aan de beursbezoekers. Zo was de robuuste Toura te bewonderen evenals de inklapbare Flyte die in de kleinste kofferbak past.

Uiteraard werd tijdens de beleefbeurs ook stilgestaan bij wat de Quingo zo bijzonder maakt. Immers, het is de enige 5-wiel scootmobiel. Dat zorgt voor een stabiele en veilige wegligging zowel in bochten, maar ook als er een stoep wordt op- of afgereden. Verder beschikt de Quingo over een uitstekend zitcomfort en is volledig op maat af te stellen. Tot slot heeft de 5-wiel scootmobiel een korte draaicirkel zonder dat het inboet aan stabiliteit.

Wenst u meer informatie over mobiel blijven tot op hoge leeftijd? Quingo informeert u graag over  de mogelijkheden die een stabiele 5-wiel scootmobiel u biedt. Voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende  proefrit aan huis kun u gratis bellen met: 0800 2020.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?