Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
Opties scootmobiel huren tijdens vakantie

Wilt u een scootmobiel huren tijdens uw vakantie? Een Quingo 5-wiel is dan een uitstekende keuze. U heeft daarmee de beschikking over een zeer veilig, betrouwbaar en comfortabel elektrisch voertuig op uw vakantieadres. Zo bent u dus dag in dag uit mobiel én heeft alle vrijheid om optimaal te genieten. Over de voordelen van een huurscootmobiel op uw vakantieadres en het huren van een Quingo 5-wiel.

Voordelen scootmobiel huren tijdens vakantie

Heeft u een mobiliteitsbeperking? Bent u snel moe en/of buiten adem na een stukje lopen? En wilt u graag op vakantie? Een Quingo scootmobiel huren is dan uitkomst. Want, met zo’n huurscootmobiel gaat u zonder problemen alleen, met uw partner, familie en/of vrienden op pad. Zo geniet u alleen en/of samen van een onbezorgde vakantie.

Of gebruikt u in uw dagelijkse woonomgeving een rolstoel voor uw bewegingsvrijheid én zelfstandigheid? En gaat u op vakantie? De kans bestaat dan dat u bent aangewezen op medevakantiegangers om u te duwen tijdens uitstapjes. Ook is het mogelijk dat u met bepaalde uitjes niet meekunt. Omdat het wegdek te slecht is, er veel heuvels zijn, enzovoort. Een scootmobiel huren voor op uw vakantieadres is dan een mooie oplossing voor grenzeloze mobiliteit en vrijheid.

Natuurlijk, kan het ook zijn dat u nog prima kleine afstanden loopt of zelfs fietst. Maar, deelnemen aan lange wandel- of fietstocht in de vakantie vergt te veel van u. Echter, met een huurscootmobiel bent u mobiel, niet afhankelijk van anderen én u kunt mee op een sightseeing. Van een stad bezoeken, mee naar een lokale markt of een tocht door de omgeving maken.

Kortom, een Quingo scootmobiel huren voor in de vakantie is een super fijne mogelijkheid als u minder mobiel bent. Zo kunt u meedoen en samen met anderen onbekommerd genieten van al het moois op uw vakantiebestemming.

Waarom een 5-wiel scootmobiel huren?

Overweegt u een huurscootmobiel voor de vakantie? Dan wilt u er uiteraard zeker van zijn dat het voertuig betrouwbaar is en prettig rijdt.  Quingo scootmobielen staan al decennia bekend om hun uitmuntende prestaties. Zowel op het gebied van veiligheid als rijcomfort én natuurlijk geldt dat ook voor de Quingo huurscootmobielen. Of u er nu voor kiest een compact vast of opvouwbaar model, een middenklasse of robuust toermodel te huren tijdens de vakantie.

Alle Quingo’s bieden u sowieso een ongekende stabiliteit. Ermee omvallen, als u een scherpe bocht of een stoepje neemt, is schier onmogelijk. Daarbij komt dat de 5-wiel scootmobielen zeer wendbaar zijn en dus makkelijk om mee te manoeuvreren. Tot slot zitten en rijden de 5-wiel voertuigen altijd comfortabel. Niet alleen vanwege de goede vering, maar ook omdat zowel de stoel, het stuur alsook de voetensteunen volledig instelbaar zijn. En dat draagt bij aan heerlijk ontspannen rijden op uw huurscootmobiel tijdens uw vakantie.

Quingo scootmobiel huren: keuze uit diverse modellen

Gaat u een paar dagen of misschien wel enkele weken op vakantie? Voor de verhuur zijn diverse Quingo modellen beschikbaar. Dat is aantrekkelijk, want zo huurt u altijd een 5-wiel scootmobiel die aansluit bij uw persoonlijke vakantiebehoeften.

– Vaste scootmobiel huren: basic tot luxe

Qua vaste huurmodellen heeft u onder andere de keuze uit de Quingo Classic. Een kleine, compacte scootmobiel en fijn vakantiemaatje voor ritjes in een stad, bezoek aan een dierentuin en ook voor gebruik binnen. Zoekt u een wat groter model dat geschikt is voor verschillende wegtypen? Dan is de Quingo Plus een goede metgezel in uw vakantie. Wilt u echt langere tochten maken en volop rijcomfort? Dan zijn de Vitess2 en de Toura2 de beste huurscootmobielen voor u. Hiermee kunt u respectievelijk tot wel 40 en 70 kilometer rijden.

– Opvouwbare scootmobiel huren tijdens vakantie

Sluit een demontabele variant beter bij u wensen aan? Overweeg dan eens de nieuwe demontabele Quingo Ultra om u te vergezellen tijdens uw vakantie. Dit is een kleine en uiterste lichte scootmobiel die u eenvoudig meeneemt in de kofferbak van uw auto. Boven beschikt het over een goed zitcomfort en een ruime actieradius tot wel 24 kilometer. Voldoende voor een ritje in de nabije omgeving.  Daarbij biedt deze compacte 5-wieler u dezelfde voordelen als alle ander Quingo scootmobielen. Veilig, stabiel, comfortabel en ook zeer wendbaar.

Wat kost een scootmobiel huren?

Wilt u een Quingo 5-wiel scootmobiel huren? Dat kan vanaf een week ofwel 7 dagen. Uiteraard zijn meerdere weken, een maand, kwartaal of langer eveneens mogelijk. Wat betreft de huurprijs van een Quingo scootmobiel die varieert. Deze hangt onder andere af van het gewenste model, de huurperiode en ook de door u gekozen extra’s. De standaard huurprijs begint vanaf €7,50 per dag, inclusief WA-verzekering. Dus mocht er onverhoopt iets gebeuren dan wordt dat geregeld. Belangrijk is dat u geniet van uw gehuurde scootmobiel en zich geen zorgen hoeft te maken over andere zaken. Uiteraard, is het mogelijk de dekking naar wens verder uit te breiden. Informeer daarom naar de exacte voorwaarden en overige mogelijkheden als u een scootmobiel huurt.

Direct een 5-wiel Quingo huren of offerte aanvragen

Heeft u interesse in een Quingo scootmobiel huren tijdens vakantie? U kunt direct online uw favoriete huurscootmobiel boeken. Wilt u graag eerst een gratis offerte aanvragen? Ook dat kan. Kijk voor het huren of een offerte aanvragen op: scootmobielenhuren.nl.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?