Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiel huren via Quingo

Als u van plan bent om uw eerste scootmobiel te kopen maar nog niet weet welk model, dan kunt u ook eerst een scootmobiel huren. Dit kan via Quingo, dé specialist op het gebied van scootmobielen. U kunt op Quingo vertrouwen of het nu gaat om een korte proefrit of het langer huren van een scootmobiel.

Scootmobiel huren

Waarom een scootmobiel huren?

Anders dan het uitproberen van een scootmobiel voor de uiteindelijke aanschaf, zijn er meerdere redenen te bedenken waarom een scootmobiel huren is aan te raden. U kunt bijvoorbeeld een scootmobiel huren wanneer u slecht ter been bent en een dagje uit wilt of voor een paar weken op vakantie gaat.

Verzekering geregeld bij scootmobiel huren

Via Quingo een scootmobiel huren, betekent dat alles voor u is geregeld. De scootmobiel is verzekerd en voldoet uiteraard aan alle voorwaarden die voor een veilig gebruik ervan vereist zijn. Vanzelfsprekend verkeert een huur-scootmobiel in perfecte staat.

Scootmobiel huren en thuis afgeleverd

Nadat wij in overleg met u een scootmobiel hebben uitgezocht, kunnen wij deze bij u voor de deur bezorgen. Ook bij een scootmobiel huren zal het u dus niet aan de vertrouwde Quingo-service ontbreken. Neem contact op voor verdere informatie en onze aantrekkelijke verhuurprijzen.